Popular Posts

Tuesday 16 December 2014

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΗΚΕΣΙΑ ΜΟΥ. Ψαλμός 90 η δική μου ΙΚΕΣΙΑ

"Επέκτεινε το αυτί σου Κύριέ μου και άκουσε την ικεσία μου. Κουράστηκα να αντιμετωπίζω τις αποτυχίες μου, τις αδυναμίες μου πότε επιτέλους θα δω τη νίκη ? Πότε θα γευτώ την χαρά της λύτρωσης του παλιού εαυτού και θα προχωρώ γεμάτος καλοσύνη και σιγουριά και μ'ανάλαφρη και χαμογελαστή καρδιά ?  Όταν το γέλιο και η χαρά θα είναι αυτό που θα  με καθορίζει, όταν ευγένεια, ευθυμία θα αντικαταστήσουν κάθε γεύση αποτυχίας ??"

Και η απάντησης του Κυρίου μου, για μένα και για κάθε πιστό του παιδί που με υπομονή λαχταρά την νικηφόρα ημέρα στη Ζωή του να δει πιστεύω οτι είναι η  ίδια απάντησης που έδωσε και στον  βασιλέα Εζεκία όταν με κλάμα ζήτησε την βοήθεια του « Άκουσα την προσευχή σου και είδα τα δάκρυα σου, θα σε κάνω καλά !!»(Β.Βασιλέων 20:5)
Αδελφέ/η μου εσυ που με ευσέβεια, θάρρος και υπομονή προσμένεις την βοήθεια, την λύτρωση του Κυρίου στην ζωή σου, Ο Κύριος θέλει να είσαι αισιόδοξος γιατί θα στεγνώσει τα δάκρυα απο τα μάτια σου, θα δεις και θα μπεις στις Υποσχέσεις του, και εν Ζωή εδώ και τώρα θα γευθείς την ΚΑΛΟΣΥΝΗ και ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ  που έχει για τα παιδιά του. Αμήν!

Πλησιάζει  η ήμερα που χαρά μεγάλη θα πλημμυρίσει τα πιστά του παιδιά που με  θάρρος και υπομονή ζουν και περιμένουν την εκπλήρωση των υποσχέσεων και Ευλογιων του.
Αδέλφια μου εσείς που τον Χριστό μ' όλη την καρδιά σας καθε μέρα του μιλάτε και πολύ τον αγαπάτε  θα λάβετε τις  Ευλογίες του Δαβίδ που είπε «Χόρτασε μας το πρωί απ'την αγάπη σου, και θα χουμε ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ και ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ ολες τις ημέρες της Ζωής μας. Δώσε μας τόσες ήμερες αγαλλίασης οσες ήταν οι  ήμερες που μας εκπαίδευες, όσος ο χρόνος που δυστυχουσαμε. Δείξε στους αφοσιωμένους σου το εργο σου, και στα παιδιά σου τη μεγαλοσύνη σου !!!»(Ψαλμός 90:16)
Αδέλφια μου θα δείτε την ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ του ΚΥΡΙΟΥ και θα γευτείτε την Χαρά της ΛΥΤΡΩΣΗΣ και ΕΥΛΟΓΙΩΝ που έχει για σας  που με ευσέβεια, θάρρος και υπομονή  ζείτε. Αμην !!   

No comments:

Post a Comment