Popular Posts

Friday 26 December 2014

Η ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ Ο ΘΕΟΣ

Δεν κάνει διάκριση ο Θεός και δεν λέει :"Oι Ρωμαιοκαθολικοί, οι Έλληνες Ευαγγελικοί, οι Πεντηκοστιανοι , αυτοί του Λουθήρου, οι βαπτιστές δεν μπορούν να έρθουν να μεταλαβουν του Σώματος μου, παρα μόνο οι Έλληνες του ορθοδόξου δόγματος" Για όλους σταυρώθηκε ο Κύριος μας, και  για χάρη όλων των αμαρτωλών ασχέτως δόγματος η θρησκείας πρόσφερε  την  Ζωή του, (Μάρκος 10:45) και ΧΩΡΙΣ φυλετική η εθνική διάκριση ΣΩΖΕΙ ο ΧΡΙΣΤΟΣ  κάθε αμαρτωλό που με μετάνοια επιστρέψει σ' Αυτόν και Σωτήρα του τον δεχτεί «ΑΞΙΟΣ είσαι να πάρεις το βιβλίο και ν'ανοίξεις τις σφραγίδες του, γιατί σφάχτηκες και με το αίμα σου μας ΑΓΟΡΑΣΕΣ για τον Θεό, απο κάθε φυλή και γλώσσα και λαό και έθνος»(Αποκάλυψη 5;9) ομολογούν μπροστά στον Χριστό οι είκοσι τέσσερις πρεσβύτεροι. 

Η Σωτήρια δεν ήταν ποτε το φέουδο της ορθοδόξου Εκκλησίας, ούτε και κάποιας άλλης εκκλησίας. Ο Χριστός ακόμα κρατά στο χέρι του βασιλικό ποιμαντορικό σκήπτρο και ο ίδιος μεχρι σήμερα επειδή ΚΑΤΕΧΕΙ αμεταβίβαστη την Ιεροσύνη ΜΠΟΡΕΙ και ΝΑ ΣΩΖΕΙ στο ΠΑΝΤΕΛΕΣ, για πάντα όλους όσους προσέρχονται ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ < και Οχι κάποιας Εκκλησίας> στον Θεό.(Εβραίους 7;24-25) 
Όποιος αρνείται αυτή την αλήθεια αλλά υποστηρίζει οτι η δίκη  του Εκκλησία του είναι η μεταδοτρια της σωτηρίας  ζει στο βαθύ Πνευματικό σκοτάδι. 
Φιλοι ο Χριστός είναι ο ίδιος χθες, σήμερα και αύριο, και χωρις διάκριση χαρίζει την Σωτηρία σε καθε αμαρτωλό ασχέτως δόγματος η Θρησκείας που με μετάνοια και Πίστη ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ σ'Αυτόν.<<Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ απο ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον (εκτός του Χριστού) και ούτε υπάρχει άλλο πρόσωπο κάτω από τον ουρανό δοσμένο στους ανθρώπους μέσω του οποίου να μπορούμε εμείς να σωθούμε.>>(Πράξεις 4;12) είναι ο αψευδής λόγος του Θεού. 

Φίλοι, αποχωριστείτε  απο τους επαγγελματίες ψεύτες,  και από όλους και όλες  που δεν διακρίνουν οτι το Σώμα του Χριστού απαρτίζεται μόνο απο εκείνους που ο ίδιος ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ < και εξαγοράζει> με το ίδιο του το αίμα απο κάθε φυλή,γλώσσα, λαό και έθνος. (Αποκάλυψη 5:9) αλλά γεμάτοι δογματική  υπεροψία ισχυρίζονται οτι η εκκλησία τους είναι η μεταδότρια της σωτηρίας.   
Φίλοι, ο ΔΡΟΜΟΣ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ δεν είναι ο ευρύχωρος της θρησκείας που καθε νηπιοβαπτισμενος  αμαρτωλός μετά θάνατο την *συγχωρητική* προσευχή από τον ιερέα θα διαβασθεί και στον παράδεισο, θα μπει, ισως μπει !!! Αλλά ο ΣΤΕΝΟΣ που απαιτεί καρδιακή προσωπική σχέση με τον Σωτήρα Χριστό, που απαιτεί ο αμαρτωλός από την δογματική του υπεροψία να ελευθερωθεί και με ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΠΙΣΤΗ από τον Χριστό με όλο του το είναι να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ !! ( Ιωαννης14:23, 15:5)
 
Φίλοι το κάλεσμα του Κυρίου είναι Ατομικό, κάθε αμαρτωλό στον ίδιο τον καλεί να προσφύγει για να σωθεί (Ματθαίος 11;28,Αποκάλυψη 3;20) «Εγώ είμαι η Πόρτα. Αν κάνεις ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ως είσοδο ΘΑ ΣΩΘΕΙ,Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωαννης 10:9) 
Αδελφέ μου, αδελφή μου απελευθερώσου από το καλλιεργημένο Ψέμα από καθένα και καθεμία που πολεμούν την ΑΛΗΘΕΙΑ ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ κάθε αμαρτωλό που με μετάνοια και πίστη  επιστρέψει - ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ σ΄ Αυτόν και θα ΣΩΘΕΙΣ και στην Αιώνια Ζωή θα μπεις. ΑΜΗΝ!! 

No comments:

Post a Comment