Popular Posts

Saturday 6 December 2014

ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΥΠΟΧΟΡΕΙΣ ;

Η Αλήθεια είναι ο Χριστός είναι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή, και κανείς δεν μπορεί να έρθει στον Πάτερα -στον Παράδεισο να μπει-χωρίς να περάσει από τον Χριστό.(Ιωαν 14:6) και Άγιος είναι κάθε αμαρτωλός που Σωτήρα του τον δεχτεί και αρχίσει και τον ακολουθεί!! 

Αν ποτέ μου από την αλήθεια απομακρυνθώ, καλύτερα θα ήταν ακαριαία να πεθάνω παρα στο ψέμα να Ζω!!
Φίλε/η μου κάθε ψέμα σε σκλαβώνει και από του Θεού την ευλογία και προστασία σε απομακρύνει και τελικά στην απώλεια σ'οδηγεί !!!
" Εγώ θα σ'αγαπούσα ακόμα και αν μ' εγκατέλειπες, ποτε δεν θα σταματούσα να περιμένω να επιστρέψεις σε μένα " λέει ο Κύριος  σ'αυτόν που ακόμα για την απέραντη Αγάπη και Έλεος του δεν έχει βεβαιωθεί. «Αν υπομενουμε μαζί του,μαζί του θα συμβασιλευσουμε! Αν τον απαρνούμαστε, θα μας απαρνηθεί κι εκείνος. Κι αν εμείς απιστούμε, εκείνος μένει πιστός. Δεν μπορεί να απαρνηθεί τον εαυτό του»(Β. Τιμοθεου 2:12)

Φίλε ο Χριστός είναι το Φως που φέγγει στο Πνευματικό σκοτάδι. « Εγώ είμαι το φως του κόσμου. Όποιος ακολουθεί εμένα, δεν θα περπατήσει στο σκοτάδι, αλλά θα έχει το Φως της Ζωής»(Ιωαν 8;12) τρέξε σ' αυτόν ,ζητήσε του απο καθε  ψέμα και αμφισβήτηση να σ' ελευθερώσει και στην Αλήθεια της ΣΩΤΗΡΙΑΣ που χαρίζει να σε στερεώσει. "Κύριε Ιησού Χριστέ επέτρεψε στο φως σου να λάμψει στην καρδία μου, δώσε μου να καταλάβω ότι αν προσωπικό μου σωτήρα δεν σε δεχτώ, μακριά σου θα χαθώ. Δώσε μου  για την Αλήθεια να σιγουρευτώ, και ν' ανοίξω την καρδιά μου και  Σωτήρα μου να σε δεχτώ." Είναι η προσευχή που αν εκφράζει την καρδιά σου ο Κύριος θα την απαντήσει, καθε αμφισβήτηση σου θα εξαφανίσει, και με την ΑΛΗΘΕΙΑ και ΧΑΡΑ οτι σ'ΑΓΑΠΑ και οτι σε καλεί στην Σωτηρία του να μπεις θα σε γεμίσει !

Όποιος με απορρίπτει και δεν δέχεται τα λόγια μου, έχει τον κριτή του. Είναι ο λόγος που κήρυξα . Αυτός θα τον κρίνει την έσχατη ήμερα.(Ιωαν 12:48)
 « Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20)

No comments:

Post a Comment