Popular Posts

Sunday 28 December 2014

H ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ο Κύριος δεν ήρθε για να καταδικάσει τον κόσμο, αλλά για να σωθεί ο κόσμος μέσω αυτού.(Ιωάννης 3;18), είναι ο καλός  βοσκός που ΘΥΣΙΑΣΕ την Ζωή του για χάρη των προβάτων (Ιωάννης 10;11) που ενώ ακόμα ήμασταν αμαρτωλοί πέθανε για  να μας συμφιλιώσει με τον Θεό( Ρωμαιους 5:8, Ιωάννης 15;13) και που γεμάτος συμπόνοια και υπομονή μας καλεί σ' Αυτόν να ΠΑΜΕ ΑΝΑΠΑΥΣΗ να ΒΡΟΥΜΕ (Ματθαίος 11:28) σ' Αυτόν να ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ για να ΣΩΘΟΥΜΕ (Ιωάννης 10;9) Αυτόν να ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ να ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ και με κανένα τρόπο ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ.(Ιωάννης 10:27-28) 

Φίλοι μου ο Χριστός είναι συμπονετικός  στοργικός ποιμένας που ελπίζει το κάλεσμα του να απαντήσουμε (Ματθ. 11:28, Αποκάλυψη) που πάντα μακροθυμει και ζητάει το καλό μας (Α.Κορινθιους 13;3) γιατί ο ίδιος ειναι η προσποίησης της Αγάπης που σε Ολες τις περιπτώσεις ΕΛΠΙΖΕΙ και σε όλες τις περιπτώσεις ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!! (Α. Κορινθιους 13;4) 
Φίλε μου, αν είσαι πιστό παιδί του Κυρίου, ακόμα και αν εκατοντάδες φορές έχεις αποτύχει < όπως εγώ>  την Αγιά σωστή συμπεριφορά να ασπαστείς, ο Κύριος είναι στο πλευρό σου για να προσπαθήσεις άλλη μια φορά, και τον Καινούργιοo εαυτό στα μέτρα και στο παράδειγμα του Χριστού και των  Αποστόλων του να ντυθείς." Κύριε χορήγησε μου την δύναμη να καταφέρω να γίνω ο άνθρωπος που πρέπει να γίνω, από τον παλιό εαυτό  μου να απελευθερωθώ, και τον καινούργιο να ντυθώ!!." Είναι  ο στόχος της Ζωής μου, και η συνεχής προσευχή μου. 

Φίλη/ε μου, ο Χριστός περιμένει και ελπίζει το κάλεσμα σωτηρίας του να το απαντήσεις. 
Αν ο όμως είσαι πιστό του παιδί η πίστη του κόρη περιμένει κάθε πειρασμό να αντισταθείς -να αντισταθώ- και με συμπόνοια τους συνανθρώπους μας να υπηρετούμε. 
Ο Χριστός περιμένει και ελπίζει το πιστό του παιδί να είναι τίμιος κάθε στιγμή, να είναι ειλικρινής καθε στιγμή, ποτε να μην συκοφαντεί, να μην βρίζει,  να μην εκμεταλλεύεται, ποτε να μην ειναι βάναυσος, να μην κουτσομπολεύει, να μην αδικεί, να τιμά τον άλλο περισσότερο απο τον εαυτό του, να είναι πράος, Ειρηνικός, στοργικός. Η λίστα είναι ατέλειωτη, αλλά και η δύναμη που μας παρέχει είναι ακατάλυτη, και με υπομονή και επίμονη θα νικούμε οσο επιμένουμε και προσπαθούμε !! 
Ο Κύριος φίλοι μου περιμένει και ελπίζει να απαρνηθούμε  τα παλιούς βαθιά ριζωμένους κακούς τρόπους, και πλησιάζοντας τον ίδιο, καλλιεργώντας μια στενή καρδιακή κοινωνία μ'αυτόν τον καινούργιο εαυτό να ντυθούμε και σε κάθε Ευλογία του να μπούμε. Αμήν! 

Σημείωσης. 
Φίλε μου η αγάπη του Χριστού ποτε δεν απαιτεί αλλά περιμένει και ελπίζει την δική σου επιστροφή! 
Όταν πεινάς και δίψας (και ψυχική δροσιά ζητάς) στον Κύριο να πας. <<ΠΟΤΑΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ>> (Ιωάννης 7;37) 
Όταν Ανάπαυση ζητάς στον Κύριο να πας !« ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαίος 11:28) 

No comments:

Post a Comment