Popular Posts

Wednesday 17 December 2014

"O ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ". Απόστολος Παύλος (Α.Τιμοθεου 1:15)

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ

Είναι η προσευχή του αμαρτωλού που παύει ν' αγνοεί το κάλεσμα του Χριστού που την πόρτα της καρδιάς του χτυπά και του ζητά να την ανοίξει και αιώνια κοινωνία μαζί του να χαρεί (Αποκάλυψη 3:20) που τον καλεί σ'αυτόν να πάει ΑΝΑΠΑΥΣΗ να βρει (Ματθαίος 11;28) και σ' Αυτόν να έρθει αιώνια δροσιά να βρει «Ποτάμια ζωντανού νερού απο μέσα του να ξεχυθούν»(Ιωάννης 7:37) δηλαδή απο το Άγιο του Πνεύμα να βαπτιστεί, και ποτε να μην χαθεί αλλά να μπαίνει και να βγαίνει και να βρίσκει βοσκή.(Ιωάννης 10:9) είναι η προσευχή μετάνοιας και επιστροφής στον ποιμένα των προβάτων που αιώνια Ζωή χαρίζει στον αμαρτωλό που επιστρέφει σ' Αυτόν και υποτάσσεται στο θέλημα του. 

Και το θέλημα του Χριστού είναι να ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ( Ιωάννης 8:32) και Αιώνια Σωτηρία να δώσει στον καθένα που θα ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ σ'Αυτόν (Ιωάννης 10:9) και ποτε να μην αφήσει ούτε να εγκαταλείψει εκείνον/η που τον ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ( Ρωμαίους 10;13) και του Ζητήσει να γίνει το δικό του ΘΕΛΗΜΑ στην Ζωή του. Αμήν! 

Ο αμαρτωλός που αρνείται το θέλημα του Χριστού να γίνει στην Ζωή του, Όχι μόνο δεν τιμά τον Πατέρα που τον έστειλε και είπε «Αυτός είναι ο Γιος μου ο αγαπητός, μέσω του οποίου εκδήλωσα την εύνοια μου. Αυτόν ν' ΑΚΟΥΤΕ»(Ματθ 17;5,Μάρκος 9;7) αλλα  προσβάλλει και την μακαρία κατά σάρκα μητέρα του που είπε « OTI σας πει ΚΑΝΤΕ το» (Ιωάννης 2;5) 

Φίλε/η μου πάψε τον Χριστό και το θέλημα του που ήρθε να φορτωθεί πάνω του τις αμαρτίες του κόσμου (Α.Πετρου 2:24) και ΖΩΗ εν ΑΦΘΟΝΙΑ να χαρίσει σε κάθε αμαρτωλό που επιστρέψει σ'Αυτόν και προσωπικό Σωτήρα του τον δεχτεί (Ιωάννης 1:12-13,10:10) να το αγνοείς  γιατί ειδάλλως μακριά του θα χαθείς !!     
 Ο Κύριος Ιησούς  Χριστός θα ευλογήσει και αιώνια Ζωή θα χαρίσει στον αμαρτωλό που με ελευθέρα βούληση προσευχηθεί και του ζητήσει "ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ"
Αδελφέ μου, εάν τον Χριστό αγαπάς και το θέλημα του επιθυμείς να γίνει στην ζωή σου, απο τον επι γης Θεό Παντοδύναμο Πανταχού παρών Κύριο Ιησού Χριστό θα σωθείς, και στην Αιώνια ζωή θα μπεις !!!

No comments:

Post a Comment