Popular Posts

Sunday 21 December 2014

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΕΣ ΚΙ ΑΝΑΖΩΠΗΡΩΣΗ ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ Σ' ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

Μπορεί τάχα κανείς, μα πάρει πίσω τα λάφυρα ενος πολεμιστή, η ν' απελευθερώσει τους αιχμαλώτους ενος τυράννου ;  (Ησαΐας 49:24)  
Είναι η ερώτησης του Κυρίου σ' όλους μας 700 χρόνια προ Χριστού !!!  
Και η η οδυνηρή εμπειρία μας ειναι ΟΧΙ, οι αιχμάλωτοι ΟΧΙ μονο δεν απελευθερώνονται αλλά οι στρατιές του σκοταδισμού τους αποκεφαλίζουν ! 
Ο Κύριος όμως  βεβαιώνει τους αιχμαλωτισμένους απο τον Σατανά και τους δαιμονικα καταπιεσμένους οτι ο ίδιος θα τους ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ! 
<< Εγώ θα ΑΓΟΝΙΣΤΩ ενάντια σ' εκείνους που σε μάχονται κι Εγώ τα τεκνά σου θα ΣΩΣΩ!!!>> (Ησαΐας 49:24-25)  
Και ο Κύριος μας που σε μερικές μέρες θα γιορτάσουμε την επέτειο της Γέννησης του χρησιμοποίησε τα λογια του προφήτη ΙσαΙα για να δηλώσει την έναρξη της διακονίας του << Το Πνεύμα του Κυρίου ειναι επάνω μου. με έστειλε σε φτωχούς να αναγγείλω μηνυμα ΧΑΡΑΣ, να ΓΙΑΤΡΕΨΩ εκείνους που έχουν συντετριμμένη την καρδια, σε αιχμαλωτους να ΚΗΡΥΞΩ τη ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και σε τυφλούς την ανάκτηση της όρασης, Συγχωρημενους να αποστείλω τους ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ. Ν' αναγγείλω μια δεκτή απο τον Κύριο χρονική περιο δο ΣΥΓΧΩΡΗΣΗΣ !!!>>(Λουκας 4;18-19) 
Φιλε μου τώρα ακόμα είμαστε στην Περίοδο ΣΥΓΧΩΡΗΣΗΣ, και αν τον Χριστο δεχτείς, απο τον Χριστό θα συγχωρεθείς, και αν εισαι δαιμονικα ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΜΕΝΟΣ και καταπιεσμενος μην χάνεις το θαρρος σου γιατι ο Κύριος για σένα θα αγωνιστεί και απο την αιχμαλωσία του καταπιεστή θα σε ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ !!! Αληλουία ! 
Δεν θα μακρυγορήσει η ημερα που ο Κύριος θα ξαναεπισκεφτεί τα παιδιά του και θα μας ΧΑΡΙΣΕΙ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ, και Αιχμαλώτους θα ελευθερώσει και ανίατες αρρωστιες θα γιατρέψει και ΑΙΩΝΙΑ ζωη θα χαρίσει σ' όλους που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ και ΣΩΤΗΡΑ τους τον δεχτούν !!! ΑΜΗΝ !! 
"Κυριε Ιησού Χριστέ, απο τα βάθη της καρδιάς σ' ευχαριστούμε γιατι εσυ τους καταδυναστευμένους και αιχμαλωτισμένους θα τους ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ, τους συντετριμμένους την καρδια θα γιατρέψεις και τους πάσχοντας απο ανίατες αρρώστιες θα ΓΙΑΤΡΕΨΕΙΣ !!!  
Σ' εσενα Κύριε αποδίδουμε καθε τιμη ευχαριστία ΔΟΞΑ και προσκύνηση και τώρα και στους αιώνες των Αιώνων . αμήν!!

No comments:

Post a Comment