Popular Posts

Monday 8 December 2014

ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Μ’ ΑΓΑΠΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΜΕ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΕ

Τις τελευταίες ημέρες ειχα γράψει για την αγάπη του Χριστού μας τι πιστεύω θέλει να ξέρουμε.
Θέλει να ξέρω οτι η Αλήθεια είναι καλύτερη απο το ψέμα, οτι καλύτερα θα ήταν να πάψω να ζω, παρα το ψέμα να πιστέψω και να χάσω την αιώνια μαζί του ζωη !
Επιθυμεί, αυτός η αυτή που ακομα τα λόγια του αμφισβητεί  ΦΩΤΙΣΗ να του ζητήσει ωστε να καταλάβει οτι χωρίς αυτον στην Αιώνια ζωη δεν θα μπει, αλλα οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ,  εκείνον και εκείνη που ειλικρινά επιστρέψει σ' Αυτόν ! «Και αυτόν που ΕΡΧΕΤΑΙ σε μενα , αυτον ΟΧΙ, δε θα τον αποδιώξω....θα τον αναστήσω την εσχατη ημερα!»(Ιωαν 6:37,40), ειναι η ευλογημένη βεβαίωσης του Κυρίου μας σε καθε ανάξιο αμαρτωλό όπως εγώ που τον εμπιστευτεί και Σωτήρα του τον δεχτει.(Ιωαν 1:12-13, 3:16)
 Επίσης θελει να ξέρουν ολοι εκείνοι που την προσφορά σωτηρίας του αγνοούν «Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!»(Αποκάλυψη 3:20) οτι δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή, και οτι για την δυσπιστία τους και άρνηση της καρδιάς τους Σωτηρα τους να τον δεχτούν, μακρια του μετα θάνατον θα αποκλειστούν.
Φιλε μου, αν στον Κύριο εχεις ανοίξει την καρδιά σου και δεν εχεις ακόμα σιγουριά της παρουσίας του στην Ζωή σου, θελει να ξέρεις οτι οσο τον αγαπάς μαζί του θα προχωράς,και θα ειναι στο πλευρό σου Κύριος και σύντροφος σου« ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Μ' ΑΓΑΠΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΜΕ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΕ»(Παροιμίαι 8;17)
Αδελφε/η μου, αν  αγαπάς τον Κυριο στην Ευλογία του θα μπεις, απο το Άγιο Πνεύμα του θα βαπτιστείς θα λάβεις το καινούργιο Παρών, και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ (Εβραιους 13;5) αλλα στην βασιλεία του Πατρός και του Χριστού μετα θάνατο θα μπεις!!
Αν όμως δεν τον αγαπάς και την προσφορά σωτηρίας του δεν την εκτιμάς μακριά του θα χαθείς.
"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που ολα τα χρόνια της ζωης μου  μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ'όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου."Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό !! 

No comments:

Post a Comment