Popular Posts

Thursday 25 December 2014

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΤΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ !!

ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΥΜΟ ΛΥΚΟ
Φίλε ΚΨ
Σου εύχομαι από τα βάθη της καρδίας μου, ο Κύριος να σε ευλογήσει να σου δώσει φώτιση και χαρά για να διακρίνεις οτι Αυτός και ΜΟΝΟ ΣΩΖΕΙ και ΟΧΙ κάποια εκκλησία ούτε αυτή που πηγαίνω εγώ αλλά ούτε η δική σου. <<Και δεν υπάρχει δι' ουδενός άλλου η σωτηρία· διότι ούτε όνομα άλλο είναι υπό τον ουρανόν δεδομένον μεταξύ των ανθρώπων, διά του οποίου πρέπει να σωθώμεν. >>(Πραξεις δ: 12)

Φίλε, παρασύρθηκες γιατι ενω δεν γνωρίζεις την καρδία μου,  χωρίς την παραμικρή  αμφισβήτηση με αποκάλεσες προβατοσχημο λύκο και με κατάταξες στην ομάδα των ΤΖΕΦΡΥΔΩΝ και ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ μόνο και μόνο λόγο της προκατάληψης σου να πιστεύεις οτι μόνο οι Έλληνες Ορθόδοξοι είναι οι γνήσιοι χριστιανοί και όλη η υπόλοιπη ανθρωπότητα είναι χαμένοι αμαρτωλοί.

Κ.Ψ, αν παραδεχόσουν την Αλήθεια, θα έπρεπε να παραδεχτείς οτι ασχέτως σε ποια φυλή, γλώσσα, έθνος και αν ανήκεις όλη η ανθρωπότητα βρίσκεται κάτω απο την αμαρτία << γιατι ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ και ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ απο την ΔΟΞΑ του ΘΕΟΥ >>(Ρωμ.3:23) και   κανένας δεν εξαιρείται ούτε ο Ορθόδοξος, ούτε ο ευαγγελικός, ουτε ο πεντηκοστιανος ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εξαιρείται.

Και δεύτερον <και εκεί ίσως πονέσεις λόγο της δογματικής σου υπεροψίας>  οτι ο σπλαχνικός  Χριστός ΣΩΖΕΙ χωρίς διάκριση κάθε αμαρτωλό από κάθε φυλή, γλώσσα, έθνος, και λαό που τον με ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ σ'ΑΥΤΟΝ !! ( (Αποκάλυψη 5:9-10,Ιωαν 3:16,36) και Οχι η εκκλησία σου, η η δική μου η κάποια άλλη,

Φίλε  μου, η ΑΓΑΠΗ του Χριστού είναι καταπληκτική είναι  διαφορετική,δεν θίγει, δεν προσβάλει όλους τους αγαπά !!!
Σου εύχομαι τον Χριστό μ'ολη σου την καρδιά να τον εμπιστευτείς προσωπικό Σωτήρα σου να τον δεχτείς  και σε καθε Ουρανία ευλογία του και εσυ να μπεις. Αμήν 

ΚΑΛΑ και ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!

No comments:

Post a Comment