Popular Posts

Monday 15 December 2014

ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΩ

Φίλε, μακάριοι ειναι οι ταπεινοί την καρδιά και το Πνεύμα, αυτοί που έχουν επίγνωση της αδυναμίας τους οτι ποτε τους δεν θα ξεπεράσουν τις αδυναμίες του χαρακτήρα τους, τις  καταστροφικές αιχμαλωτικες έξης της ψυχής τους εκτός και αν ο Θεός ο Κύριος Ιησούς Χριστός βάλει το χέρι του και τους/ις ελευθερώσει και ενα καινούργιο ξεκίνημα ζωη τους δώσει. 

Χιλιάδες και εκατομμύρια επιτυχημένοι διάσημοι μουσικοί, ηθοποιοί, πολίτικοι, και άγνωστοι γείτονες μας και φίλοι η φίλοι φίλων μάταια προσπάθησαν απο κάποια αιχμαλωτιστικη έξη να ελευθερωθούν αλλά υπέκυψαν στην έξη που πολλούς οδήγησε στον θάνατο, στον δρόμο, και στην αυτοκτονία. 
Φιλε ο Χριστός είπε «Ο κλέφτης δεν έρχεται παρα μονο για να κλέψει και να σφάξει και να αφανίσει.Εγώ ήρθα για έχουν Ζωή και να την έχουν ΑΦΘΟΝΗ.»(Ιωαν 10:10) 
Φίλε μου, φίλη μου οσο και αν προσπαθήσεις, οτι φάρμακα η ηρεμιστικά και αν πάρεις απο την έξη σου, από την αμαρτία που σ'έχει αιχμαλωτίσει δεν θα ελευθερωθείς και στον Παράδεισο δεν θα μπεις εκτός και αν τον Χριστό Σωτήρα σου δεχτείς ! « Θα πεθάνετε μέσα στις αμαρτίες σας, εαν πράγματι δεν πιστέψετε οτι ΕΓΩ ΕΙΜΙ -Είμαι- θα πεθάνετε μέσα στις αμαρτίες σας»(Ιωαν 8:24) ειναι η προειδοποιητικός λόγος  για εκείνους που τον ίδιο  και τα λόγια του αψηφούν!!! 

Αδελφέ/η μου η αγάπη του Χριστού είναι ελευθερωτική και μεταμορφωτική. Ο Χριστός  υπόσχεται ΣΩΤΗΡΙΑ και ενα ΚΑΙΝΟΥΓΙΟ ΠΑΡΩΝ σε καθε αμαρτωλό που προσφύγει σ' αυτόν  « Εγώ είμαι η πόρτα. Αν κανείς προσφύγει σε μενα ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωαν 10:9) Δεν θα υπάρχει ξεραΐλα στην ψυχή σου πια, δεν θα πέφτεις και ξαναπέφτεις στην ατιμωτική αδυναμία σου.Δύναμη απο τον Χριστό θα λάβεις και θα μπορείς να διώχνεις να αγνοείς και να  αντιτάσσεσαι στον πειρασμό που στο παρελθόν πάντα υπέκυπτες. 
Φίλε σήμερα έχεις την ευκαιρία στον Χριστό ν'ανοίξεις την καρδία σου (Αποκ. 3:20) και προσωπικό σωτήρα σου να τον δεχτείς και να λάβεις το καινούργιο σου παρών την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ σου.(Ιωαν 1;12-13) και ελεύθερος/η πια να ζεις και στον παράδεισο χάρη στην Χάρη του σπλαχνικού Χριστού και εσυ  να μπεις. Αμην! 
"Kυριε, σου ανοίγω την καρδιά μου, και  Συγχώρεση σου ζητώ που την χάρη και το έλεος σου αγνοούσα. Και σε παρακαλώ να έρθεις και να ζήσεις μαζί μου όλες τις ήμερες της ζωης μου." Είναι η προσευχή που θα ξεκινήσει την καινούργια σου με τον ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ απο καταπίεση Ζωή. Αμήν!

No comments:

Post a Comment