Popular Posts

Wednesday 24 December 2014

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ;

Είναι η γαμήλια, είναι να σ'αγαπήσει η κοπέλα που αγαπάς, και να πει το Ναι, οτι σ' Αγαπά και αυτή και μετά Χαράς νύφη σου θα γίνει. Και η μεγαλύτερη απόρριψης είναι αυτή που αγαπάς και έλπιζες ότι στην καρδία της είχες μετοχές δεν θέλει να σε κρατήσει, δεν επιθυμεί μαζί σου της Ζωή της να ζήσει. 

Την ανέκφραστη χαρά ο  μελλοντικός γαμπρός θα ζήσει όταν αυτή που τόσο αγάπα την πρόταση του δεχτεί μπορούμε να την παραλληλίσουμε με την Χαρά του ΝΥΜΦΙΟΥ - του Χριστού  μας- που μας  αγάπησε τόσο πολύ και ήρθε κάτω στην γη για μας να σταυρωθεί ώστε ο καθένας που την προσφορά σωτηρίας του δεχτεί (Αποκάλυψη 3;20) να μην χαθεί αλλά να έχει αιώνια Ζωή.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά στον ουρανό παρα όταν ένας αμαρτωλός επιστρέφει στον Χριστό (Λουκάς 15:7) απαντά θετικά στο κάλεσμα του: «Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20) και τον καλωσορίζει Κύριο και προσωπικό του/ης Σωτήρα.
Το άνοιγμα της καρδιάς μας στον Χριστό επικυρώνεται με το ΓΑΜΗΛΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ, οτι είμαστε πια δικοί του, ειναι ο ΝΥΜΦΙΟΣ μας, ο δικός μου ΝΥΜΦΙΟΣ o ΣΩΤΗΡΑΣ και ΘΕΟΣ μου που Ποτε δεν θα με αφήσει ουτε θα με εγκαταλείψει. 
Αλλά η άρνησης μου στην Πρόταση Αγάπης του, στην Πρόταση να του ανοίξω την καρδιά μου και σωτήρα μου να τον δεχτώ, γεμίζει λύπη την καρδιά του γιατί απέρριψα την προσφορά του κάτω απο την σκέπη του αιώνια να ζήσω, δικό μου ΜΥΜΦΙΟ να τον δεχτώ και στην Ευλογία του να μπω. 

Φίλε μου,και φίλη  μου, όπως εσύ ζητούσες την αποκλειστικότητα της καρδιάς αυτής/ου που αγαπούσες, έτσι και ο Χριστός ζητά την ΑΠΟΚΛΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ της Καρδιάς σου, αν τον ΑΓΑΠΑΣ στην ΚΑΡΔΙΑ σου τον ΚΡΑΤΑΣ, αν δεν τον αγαπάς το κάλεσμα του το απορρίπτεις. 
«Αν με ΑΓΑΠΑΕΙ κάποιος, θα εφαρμόσει τον λογο μου, και ο Πατέρας μου θα τον ΑΓΑΠΗΣΕΙ, και θα ΕΡΘΟΥΜΕ και θα ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ μαζί του»(Ιωάννης 14:23) Αν ο Χριστός είναι και ο ΝΥΜΦΙΟΣ της καρδιάς σου ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα σ'αφήσει ούτε θα σ'εγκαταλείψει (Εβραίους 13;5) αλλά στο πλευρό σου για πάντα θα είναι. Αμήν! 
Εύχομαι ο Χριστός να είναι ο ΝΥΜΦΙΟΣ σου, τότε θα εορτάζεις Χριστούγεννα κάθε μέρα της Ζωής σου, και μαζί σου και  μέσα σου θα κατοικεί και στον παράδεισο όταν κλείσεις τα μάτια σου θα σε υποδεχτεί. Αμήν!

No comments:

Post a Comment