Popular Posts

Monday 1 December 2014

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ;

Φίλοι μου, ο Ιησούς Χριστός ήρθε για να βρει και να ΣΩΣΕΙ τον αμαρτωλό, ήταν γεμάτος  δύναμη και Χάρη, έκανε χιλιάδες θαύματα, έδωσε φως στον εκ' γενετής τυφλό, παράλυτους έκανε να σταθούν στα πόδια τους,καταπιεσμένους και  δαιμονισμένους ελευθέρωσε, λεπρούς, χωλούς, και κάθε λογής αρρώστους γιατρεψε,  ανάστησε νεκρούς, και κήρυττε το Μήνυμα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ότι μέσω αυτού ο Θεός χαρίζει αιώνια Ζωή « ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ  και η Αλήθεια και η Ζωή. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ στον Πατέρα <δηλαδή δεν μπαίνει στην βασιλεία του ΘΕΟΥ και ΧΡΙΣΤΟΥ=Στον Παράδεισο> ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14;6)
 
Σήμερα όμως λίγοι είναι αυτοί που πιστεύουν στα λόγια του,οι  θρησκολατρες  πιστεύουν οτι χάρη της μεσολάβησης της εκκλησίας τους στον παράδεισο θα μπουν και τον Χριστό και  που είπε «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΩ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ»(Ιωάννης 10;9) τον αγνοούν!!! 

Φίλε  μου, τον εαυτό σου μη εξαπατάς, κανένας φαινομενικά Χριστιανός,δηλαδή της ταυτότητας,  που αρνείται τον Χριστό και τα λόγια του να τα εμπιστευτεί, να επιστέψει σ΄ Αυτόν και με μετάνοια και συντριβή ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί στον Παράδεισο δεν θα μπει παρα μόνο ο ταπεινός/η την Καρδιά που το κάλεσμα του απαντήσει « Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20) και Σωτήρα του τον δεχτεί «Όσοι δέχτηκαν Αυτόν,(τον Χριστό) σ` αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ !!! »(Ιωάννης 1:12-13) 

Φίλε ο Χριστός τώρα σου λέγει «Αν προσφύγεις σ΄έμενα θα σωθείς. Και θα μπαίνεις και θα βγαίνεις και θα βρεις βοσκή (Ιωάννης 10:9) Ο Χριστός είναι ο Παντοδύναμος ο Πανταχού παρών ΕΛΕΗΜΩΝ Θεός ο μόνος που μπορεί ΣΩΤΗΡΙΑ να σου δώσει (Πραξεις4:12) .Γιατί τώρα δεν τον καλείς να έρθει στην Ζώη σου και να μείνει μαζί σου όλες τις ήμερες της Ζωής σου ; 
"Κύριε  Ιησού Χριστέ συγχώρησε  με που όλα αυτά τα χρόνια το κάλεσμα σου και την ΧΑΡΗ σου αγνοούσα. Σου ανοίγω την καρδιά μου και σου ζητώ να μου χαρίσεις την παρουσία σου, να έρθεις και να μένεις μαζί μου όλες τις ημέρες της Ζωής μου. Σ' ευχαριστώ." Είναι η προσευχή που αν πηγάζει απο την καρδιά σου ο Χριστός θα απαντήσει και Αιώνια μαζί του Ζωή θα σου χαρίσει. Αμήν!!

No comments:

Post a Comment