Popular Posts

Tuesday 9 December 2014

ΣΤΗΝ ΞΕΡΑΐΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΔΡΟΣΙΑ ΨΥΧΗΣ ;

Η δροσιά της ψυχής δεν είναι τι θα φας και τι θα πιεις, αλλά αν τον Χριστό σωτήρα σου τον δεχτείς.
Ναι, ομολογώ οτι τα καλοκαίρια που δούλευα στην Πάτμο,σκληρή κουραστική δουλεία, προσπαθούσαμε να κλείσουμε γρήγορα την καφετερία για να πάμε να βουτήξουμε στα δροσερά νερά του Μελοϊ και του Κάμπου. Τίποτε δεν ανακούφιζε την ζέστη και την κούραση οπως η βουτιά στα δροσερά νερά.
Και στην τελευταία μέρα της εορτής, στην αφόρητη ζέστη και οχλαγωγία της Ιερουσαλήμ ο Χριστός με δυνατή φωνή λέει στο ταλαιπορημενο πλήθος «Αν διψάει κάποιος,σ'εμένα να έρχεται να πίνει. Όπως το λέει η γραφή ΠΟΤΑΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 7:37-39)

Φιλε μου, *ποτάμια* ζωντανού νερού,υπόσχεται ο Χριστός θα ποτίζουν και θα δροσίζουν την κουρασμένη ψυχή του ταλαιπωρημένου και κουρασμένου αμαρτωλού που σ' αυτόν θα τρέξει για να ΔΡΟΣΙΣΤΕΙ, ανάπαυση να βρει (Ματθαιος 11;28)  «ΕΛΑΤΕ ΟΣΟΙ ΔΙΨΑΤΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ....ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΔΙΧΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.....ΥΠΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ.....ΑΝΟΙΞΤΕ Τ'ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΖΩΗ»(Ησαϊας 55:1-3) «Όποιος διψάει ας ερθει,οποιος θέλει ας ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΕΑ το νερό της Ζωης»(Αποκαλ 22:17) «ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ» (Ματθαίος 11:28) " Ειναι το σταθερό που δεν αλλάζει κάλεσμα του Χριστού σ' ολη την ανθρωπότητα !!

Πολύτιμη ψυχή, καμία σου ενέργεια, κανένας ιερέας, ποιμένας η δούλος του Θεού δε μπορεί να σου δώσει το νερό της Ζωής, δεν θα μπορέσει ποτε του να σου ξεδιψάσει την διψασμένη σου καρδιά παρα μόνο ο Χριστός που ειναι η ΠΗΓΗ της Ζωης και της ΑΙΩΝΙΟΥ ΔΡΟΣΙΑΣ της ψυχής!! (Ιωαν 1:4)
Φιλε τέλος του 1987 μετα που σχεδόν επι ενα χρόνο δροσιζόμουν απο τον Λογο του Κυρίου μέσα απο το Ευαγγέλιο του, αρχές του 1988 άνοιξα την καρδιά μου στον Χριστό και τον δέχτηκα Κύριο και ΣΩΤΗΡΑ μου, και με το Αγιο Πνεύμα του με βάπτισε,< ΟΧΙ μεσολάβηση η ενέργεια ανθρωπινή> και από τότε εγώ ο ανάξιος δούλος του ποτίζομαι, δροσίζεται η καρδιά μου η Ψυχη μου ΧΑΡΗ Σ'ΑΥΤΟΝ τον ΣΩΤΗΡΑ μου που ΑΓΑΠΩ.

Αδελφέ/η μου, αν και εσυ στον Χριστό δοθείς και προσωπικό Σωτήρα σου τον δεχτείς ΠΟΤΑΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ από μέσα σου, και το Αγιο Πνεύμα θα δροσίζει πάντα την ψυχή σου, και στην Αιώνια Ζωή θα μπεις και ποτε δεν θα χαθείς.Σου το εύχομαι μ'ολη την καρδιά μου. Αμην!!

No comments:

Post a Comment