Popular Posts

Sunday 31 January 2016

OTAN ΠΕΤΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΜΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ !!!

Κι' αν πετάς κι' αν δεν πετάς ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ.
Το δισκοπότηρο δεν είναι Χριστο-ποτηρο δεν είναι ποτήρι που πίνεις τον Χριστό, πρέπει τον Χριστό προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς αν επιθυμείς στην Βασιλεία του Θεού να μπεις.
Χωρίς το κάλεσμα του Χριστού να απαντήσεις «Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20) και με μετάνοια και συντριβή τον Χριστό στην καρδιά σου καλωσορίσεις μακριά του για πάντα θα χαθείς.(Ιωάννης 1:12-13)
" I will not ignore to reconcile with Christ today and receive Him as my Lord and Savior" is the blessed decision that leads to SALVATION and eternal life with Him !
"Δεν θα αμελήσω με τον Χριστό σήμερα να συμφιλιωθώ, θα του ανοίξω την καρδία μου και σωτήρα μου θα τον δεχτώ" είναι η απάντησης του συνετού ανθρώπου που επιθυμεί στην ευλογία του Πατρός να μπει.
Όταν ποτε σου δεν γελάς, αλλά πάντοτε αμελείς τον Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς κινδυνεύεις για πάντα μακριά του να χαθείς.
Φίλε μου απελευθερώσου απο την θρησκευτική σου υπεροψία και ασπάσου την αλήθεια οτι οι διαθέσεις της καρδιάς ειναι αυτές που μετρούν, και κανένας που τον Χριστό αγαπά από την Ευλογία του δεν θα αποκλειστεί. Αντιθέτως ο δογματικά περήφανος που τον Χριστό και το κάλεσμα του αψηφά (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20) μακριά του θα αποκλειστεί.
Τα χαρμόσυνα νέα είναι οτι δεν θα είσαι ποτε πια ο ίδιος απο την στιγμή που τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου δεχτείς, απο τ' Αγιο Πνεύμα θα αναγεννηθείς και ποτε δεν θα σ' αφήσει ούτε θα σ' εγκαταλείψει.(Εβραιους 13:5) Αμήν!
Φίλε, δεν είσαι ο ήρωας που νομίζεις οτι είσαι, είσαι ένας θνητός άνθρωπος που αν τον Χριστό σωτήρα σου δεν τον δεχτείς, στην Βασίλεια του δεν θα μπεις.

No comments:

Post a Comment