Popular Posts

Saturday 9 January 2016

ΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ;

"Aν μπορείς Κύριε φώτισε με να διακρίνω την αλήθεια" ειναι η προσευχή εκείνου που επιθυμεί απο την αμφιβολία να βγει και την αλήθεια να γνωρίσει, να την ασπαστεί και σ' αυτήν να στηριχτεί. 
Ο Χριστός φίλε μου, ειναι η προσωποποίησης της Αλήθειας, ο ίδιος είπε «Εγώ είμαι η Οδός και η Αλήθεια και η ζωή. Κανένας δεν έρχεται στον Πατέρα παρα μονάχα ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ !»(Ιωάννης 14:6) Και τίποτε δεν ειναι κρυφό απο τον Χριστό που εχει τη δύναμη να διακρίνει διαλογισμούς και της προθέσεις της καρδιάς, αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένα ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΔΙΕΡΕΥΝΗΤΟ σ' αυτόν, αλλά ΟΛΑ είναι ΓΥΜΝΑ και ΔΙΑΦΑΝΑ μπροστά στα μάτια του, και στον όποιο θα δώσουμε λόγο! (Εβραίους 4:12-13)

Φίλε/η μην διστάζεις να τρέξεις με το ερώτημα σου, την αμηχανία σου, τον πόνο σου στον καλό ποιμένα στον Χριστό και φώτιση και βοήθεια να του ζητήσεις, γιατι όποιος τον Χριστό εμπιστευτεί δεν θα ντροπιαστεί -δεν θα μείνει στα κρύα του λουτρού- δεν θα μείνει αβοήθητος , χωρίς ο Χριστός να τον φωτίσει και τον δρόμο της σωτηρίας να του αποκαλύψει !!

Η γραφή μας βεβαιώνει οτι Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ < και εννοείται καρδιακά και οχι απλώς αποδέχεται οτι σταυρώθηκε και αναστήθηκε, αλλά τον ΕΜΠΙΣΤΕΎΕΤΑΙ με την ΚΑΡΔΙΑ του/ης και τον ακολουθεί> ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΕΙ (Ρωμαίους 10:10) γιατί αυτός και μόνο ειναι ο δρόμος προς τον Πατέρα και όποιος έχει τον Χριστό εχει την Αιώνια ζωή(Α.Ιωάννου 5:12) και ποτε δεν θα χαθεί αλλα θα μπαίνει και θα βγαίνει και βρίσκει βοσκή !( Ιωαννης 10:9)

No comments:

Post a Comment