Popular Posts

Monday 4 January 2016

ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ (Ιωαννης 15:9)

H αγαπη του Χριστου
είναι καταπληκτική
Ποτέ δεν ξεθυμαίνει
ειναι πάντα εφικτή.

Φιλοι σ' αυτη την ζωή που ολα ειναι εφήμερα και μεταβατικά με ημερομηνία λήξεως το μονο στερεό και αμετακίνητο ειναι η αγάπη του  Χριστού. Οταν γάμοι απο έρωτα και φιλίες ετών παύουν να υπάρχουν, οταν οικογενειακοί στενοί δεσμοί δεν εχουν ισχύ ειναι καταπληκτικό να ξέρεις οτι ποτε ο Χριστός δεν θα πάψει να σε φροντίζει ουτε θα σ' εγκαταλείψει .(Εβραιους 13:5)
Φίλε αυτα ειναι τα λόγια του Κυρίου και ιδιως για αυτούς και αυτές που αισθάνονται οτι ο Θεος τους εγκατέλειψε << Μπορεί ταχα η μανα το βρέφος της να το λησμονήσει, και να μην δειξει την αγαπη της στο σπλάχνο που γέννησε ; Μα κι ακομη εκείνες λησμονήσουν, ΔΕΝ θα σε ΛΗΣΜΟΝΗΣΩ! >>( Ησαΐας 49:15)
O Χριστός πάντα παραμένει Πιστός και ΤΊΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ τα ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ απο την ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ:
Ούτε παθήματα ούτε στενοχώριες, ουτε διωγμοί,ούτε  πείνα ουτε γύμνια, ουτε κίνδυνοι ούτε ο μαρτυρικός θάνατος, μεσα απο ολα τα παθήματα ειναι στο πλάι μας για να μας ενθαρρύνει, για να μας στερεώσει και να μας βγάλει νικητές !!(Ρωμαίους 8;35)
<< Εμείς όμως βγαίνουμε νικητές μέσα απ' όλες αυτές τις δυσκολίες με τη βοήθεια του Χριστού, ο οποίος μας ΑΓΑΠΗΣΕ. Κι είμαι πραγματικά βέβαιος πως ούτε θάνατος ούτε ζωή ούτε άγγελοι ούτε άλλες ουράνιες δυνάμεις ούτε παρόντα ούτε μέλλοντα ,ούτε κάτι άλλο είτε στον ουρανό είτε στον άδη ούτε κανένα άλλο δημιούργημα θα μπορέσουν ποτέ να μας χωρίσουν από την αγάπη του Θεού για μας, όπως αυτή φανερώθηκε στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού του Κυρίου μας>>(Ρωμαίους 8:37-39)
Αυτός φίλοι μου είναι ο ορισμός το θέλημα και η Πρόνοια του Θεου για καθε πιστό του παιδί ο Χριστός θα ειναι πάντα στο πλάι του να μεσολαβεί, επειδή το αγαπά πολύ. Αμήν!!

No comments:

Post a Comment