Popular Posts

Saturday 23 January 2016

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η αγάπη του Χριστού ειναι μοναδική όταν Σωτήρα σου τον δεχτείς από τον Θεό θα γεννηθείς ξανά και ποτε δεν θα χαθείς αλλά στον παράδεισο θα μπεις  «Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και ΔΕΝ τον δέχτηκαν. Όσοι ομως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ  σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το προνόμιο, την ΕΞΟΥΣΙΑ να γίνουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟ, και που δεν γεννήθηκαν απο γυναίκας αίμα, ούτε απο ανθρώπινη πρωτοβουλία, αλλά από τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ .»(Ιωάννης 1:12-13)

Αν δεν μπορείς τον Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς μην ελπίζεις στον παράδεισο να μπεις. Φίλε μου, αν σ' αρέσει η παρέα κάποιου θέλεις να είσαι μαζί του, αν δεν σ' αρέσει η παρέα του τον αποφεύγεις. Οταν  το κάλεσμα του Χριστού  αγνοείς  "Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20) αυτό είναι ολοκάθαρη ένδειξις οτι δεν τον αγαπάς  ούτε τον εκτιμάς.

Μήπως εσύ νομίζεις οτι τον Χριστό που αποφεύγεις Σωτήρα σου να τον δεχτείς, και  την συντροφιά του στην ζωή σου δεν  την επιθυμείς μετά θάνατο μαζί του θα βρεθείς ;
Θυμήσου τα λόγια του Χριστού που είπε ότι αν κάποιος  δεν τον αγαπά περισσότερο από τον Πατέρα του και την Μητέρα του, και από την κόρη του και τον γιο του και από την ίδια την ζωη του δεν είναι άξιος αυτού (Ματθαίος 10:37, Λουκάς 14:26)) δεν είναι άξιος του δώρου της σωτηρίας του.
Αν πότε σου δεν κατορθώσεις την συντροφιά του Χριστού να εκτιμήσεις και προσωπικό σωτήρα σου να τον δεχτείς στον παράδεισο δεν θα μπεις  αλλά μακριά του όπως οι πέντε άμυαλες παρθένες και εσύ θα αποκλειστείς !!!

Γιαυτό επέστρεψε στον Χριστό, εκτίμησε τον Χριστό, αγάπησε τον Χριστό, άνοιξε του την καρδιά σου και ΣΩΤΗΡΑ σου καλωσόρισε τον, δώσε του το τιμόνι της Ζωής σου, και στην Αιώνια ζωη θα μπεις και ποτε δεν θα πάψει να σε φροντίζει ουτε θα εγκαταλείψει !!!(Εβραιους 13:5)
Στον Χριστό άνοιξα διάπλατα την καρδιά μου το 1988 και από τότε με την χάρη το εγώ ο ανάξιος ζω, και ξέρω οτι οταν τα μάτια για στερνή φορά τα κλείσω μαζί του, με  τον ΚΥΡΙΟ μου που ΑΓΑΠΩ στο πλάι του για ΠΑΝΤΑ θα βρεθώ !!!!
Χριστέ μου σ' αγαπώ και όλα εσένα τα χρωστώ.
Είμαι δικός σου.

Στέλιος.

No comments:

Post a Comment