Popular Posts

Friday 8 January 2016

ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ

Φίλε μου το Ευαγγέλιο ξεκάθαρα λέει οτι δεν υπάρχει δίκαιος ούτε ένας (Ρωμαίους 3;10) γιατι ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, η ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ τους < η αποδοχή και έγκρισης τους> γίνεται ΔΩΡΕΑΝ με την δίκη του χάρι, μέσω του ΑΠΟΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ έργου του Ιησού Χριστού , τον οποίο ο Θεός ΟΡΙΣΕ να γίνει δια πίστεως, το ΜΕΣΩ ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ με το ίδιο του το αίμα ! (Ρωμαίους 3;23-25)
Δηλαδή χάρη στην Θυσία του αναμάρτητου Χριστού καθε ανάξιος αμαρτωλός όπως εγώ που πιστέψει στον Χριστό με την καρδιά του, και προσωπικό Σωτήρα του τον δεχτεί, για τις αμαρτίες του δεν θα κριθεί αλλα έχει ΜΕΤΑΒΕΙ απο τον ΘΑΝΑΤΟ στην ζωή ( Ιωάννης 3;16-18,5:24,Α.Πέτρου 2;24) γιατι την τιμωρία για τις δικές του αμαρτίες την πλήρωσε ο Χριστός στον σταυρό << Ο Χριστός φορτώθηκε ο ιδιος στο σώμα του τις δικές μας αμαρτίες πάνω στον σταυρό, ετσι που ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ KAI NA ZHΣΟΥΜΕ για την δικαιοσύνη>> (Α.Πετρου 2;24) Χάρη στου Χριστού την πληγή -την αιματηρή Θυσία- όποιος ειναι δικό του γνήσιο παιδί < Όχι απλώς φαινομενικά χριστιανός> ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ αλλά ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΒΕΙ απο τον ΘΑΝΑΤΟ στην ΖΩΗ !! (Ιωάννης 5;24)
Όποιος/α όμως πότε του/ης δεν καταδέχτηκε τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα του/ης να τον δεχτεί, αλλα εν ζωή σε απόσταση τον κρατούσε θα ΚΡΙΘΕΙ για τις αμαρτίες του/ης και για πάντα μακριά του στο τόπο των βασάνων θα αποκλειστεί !!!
Γι' αυτό πολύτιμη ψυχή επέστρεψε με μετάνοια και πίστη στον Χριστό, και από το Άγιο Πνεύμα του θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ θα βαπτιστείς και ποτε δεν θα χαθείς (Ιωάννης 1:12-13,10;9) αλλά στον παράδεισο χάρη στον Σωτήρα σου Χριστό και εσυ θα μπεις. Αμήν!

No comments:

Post a Comment