Popular Posts

Wednesday 27 January 2016

H ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΨΥΧΗ

Αν ήταν ο Χριστός, μόνο ο μικρός Χριστούλης κι' οχι ο ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΝΟΣ ΘΕΟΣ ο Λόγος που ήταν πάντα με τον Πάτερα ΘΕΟ και που όλα μέσω αυτού δημιουργήθηκαν και χωρίς Αυτόν τίποτε δεν δημιουργήθηκε (Ιωαννης 1:1-3,Κολοσσαεις 2:15-17) ο προαιώνιος Λόγος που δεν θεώρησε την ισότητα με τον Θεο σαν κατι που θα μπορούσε να αρπαχτεί, αλλα  κένωσε τον εαυτό του και πήρε την μορφή δούλου..... για μας για να σταυρωθεί (Φιλιππησιους 2:6-9) για να φορτωθεί πάνω του τις δικές μας αμαρτίες (Α.Πετρου 2:24) αλίμονο σ' εμας θα ήμασταν ακόμα βουτηγμένοι στις αμαρτίες μας για πάντα αποκομμένοι από τον Θεό. 

Αλλά επειδή μας αγάπησε τόσο πολύ ήρθε στην γη, να πληρώσει την τιμωρία της δικής μας αμαρτίας «Αυτός ειναι ο αμνός του Θεου που ΣΗΚΩΝΕΙ την αμαρτία του κόσμου»(Ιωάννης 1:29)  Ο Χριστός δια πίστεως ειναι το μέσο της ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ μας, ειναι αυτός που πήρε την φοβερή τιμωρία των δικών μας αμαρτιών (Ρωμαίους 3:25) ώστε τώρα μπορεί και μας ευεργετεί και αιώνια ζωη χαρίζει σε καθε αμαρτωλό που με μετάνοια και συντριβή επιστρέψει, προσφύγει σ' αυτόν (Ιωάννης 10:9) και προσωπικό Σωτήρα του τον δεχτεί. Αλληλούια !! 
"Χάρη στην δίκη σου ευσπλαχνία Χριστέ μου κι' εγώ ο ανάξιος αμαρτωλός, μπορώ να κοιμάμαι με βεβαιότητα οτι μια μέρα στον παράδεισο θα μπω, γιατί στον σταυρό πλήρωσες την τιμωρία της και τις δίκης μου αμαρτίας. Χριστέ μου σ' αγαπώ γιατί έσωσες  και μένα τον ανάξιο αμαρτωλό!!!" 

Φίλε μου μην διστάζεις να τρέξεις στον σπλαχνικό στοργικό Χριστό που την πόρτα της καρδιάς σου ευγενικά  κτυπά  και σου υπόσχεται να *δειπνήσει* μαζί σου,(Αποκάλυψη 3:20) δηλαδή στο πλάι σου και μέσα στην καρδία σου με  τ 'Αγιο Πνευμα του να κατοικίσει !  (Ιωάννης 14:23) και  ποτε να μην σ' αφήσει ουτε να σ' εγκαταλείψει !! (Εβραίους13:5)  Αμην !! 
«Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή»(Ιωάννης 10:9) «Αν διψάει καποιος ας έρχεται σε μένα και να πινει. Οπως το λέει η γραφή, ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν από εκείνον που πιστεύει σε μένα!!»(Ιωαννης 7:37) Είναι οι αξιόπιστες υποσχέσεις του Χριστου !!! 
"Κύριε Ιησού Χριστέ ελα στην Ζωή μου. Σ' έχω ανάγκη Κύριε, Ελέησε με με την παρουσία σου. Ελα στην καρδιά μου και μείνε μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι δικός σου." Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό και με την ΕΙΡΗΝΗ του τον γεμίζει !!

No comments:

Post a Comment