Popular Posts

Thursday 14 January 2016

Ο ΚΑΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ

Ο Κύριος που τόσο αγάπησε τον λαό του, ωστε  με πονο στην καρδία του προτού φύγει είπε «Ιερουσαλήμ Ιερουσαλήμ, που σκοτώνεις τους προφήτες και λιθοβολείς αυτούς που σου στέλνει ο Θεός! Πόσες φορές θέλησα να συνάξω τα παιδιά σου όπως η κλώσα συνάζει τα κλωσόπουλα κάτω απ' τις φτερούγες της, αλλα εσείς δεν το θελήσατε. Γι' αυτό ο τόπος σας θα ερημωθεί.»(Ματθαιος 23:37-38)   

Ο Κύριος αγαπάει λαούς και Έθνη, και επιθυμεί εμείς η στην ονομασία Έλληνες Χριστιανοί, να πάψουμε  σ' άλλους και άλλες να τρέχουμε βοήθεια να ζητούμε, αλλά σ' αυτόν με πίστη να επιστρέψουμε και στην Ευλογία του και στην ευλογία του Πατρός να μπούμε !! 
Πιστεύω οτι τ' Αγιο Πνεύμα τους μας σιγοψιθυρίζει και μας λέει : 

" Έλληνες, Έλληνες 
γιατί με αγνοείτε 
γιατί σ' άλλους τρέχετε 
βοήθεια για να βρείτε 
και εμένα  που σας Αγαπώ 
συνέχεια μ' αγνοείτε"
 

Φίλοι μου ως έθνος εξι χρόνια σκαμπανευαζουμε, σε σύγκριση με καθε αλλο ευρωπαϊκό λαό είμαστε στην χειρότερη μοίρα, η διαφθορά μας δεν ειναι μόνο οικονομική και πολίτικη, αλλα κατ' εξοχή κοινωνική, στην πράξη δεν έχουμε χριστιανικές αρχές, στην εφαρμογή δεν είμαστε τίμιοι, δεν είμαστε ειλικρινείς, στα λόγια είμαστε πρώτοι, αλλά ποτε δεν αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, πάντα οι άλλοι μας φταίνε, οι ξένοι η το άλλο κόμμα εμεις πότε. Και προχωράμε στο σκοτάδι χωρίς φως στην άκρη της σήραγγας γιατί τον Χριστό που ειναι το Φως που φέγγει στο σκοτάδι,  ο μόνος που μπορεί να μας χαρίσει το ευλογημένο ασφαλές μέλλον  που επιθυμούμε  σε απόσταση τον  κρατούμε,  αλλα στους Άγιους και Άγιες τρέχουμε,  και τις παντόφλες τις ζώνες και τα  λείψανα τους ολα τα προσκυνούμε, αλλα τον Χριστό που σταυρώθηκε για μας και κοντά τους μας καλεί να τρέξουμε ανάπαυση να βρούμε (Ματθαιος 11:28) εμεις συνεχίζουμε τον αψηφούμε. 
 Αδέλφια μου,  το Ευαγγέλιο μας λέει να μην αψηφάμε την διαπαιδαγώγηση του Κυρίου... γιατί ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ τον ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙ και ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ τον ΚΑΘΕΝΑ που ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ως γιο η κορη! (Εβραιους 12:5-6) 
Πάψετε λοιπόν τον Χριστό να αψηφατε  και με μετάνοια επιστρέψτε σ' Αυτόν και απο τ'Αγιο του Πνεύμα θα αναγεννηθείτε και θα την ψυχική δροσιά που ζητάει η καρδιά σας θα την βρείτε, και με ασφάλεια  σ'αυτους τους ανασφαλείς καιρούς θα αρχίσετε να ζείτε. Αμήν! 

« ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαίος 11:28)
 

No comments:

Post a Comment