Popular Posts

Wednesday 13 January 2016

TO XAΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΦΥΡΩΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΓΑΝΤΖΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ!

Τα χαρμόσυνα νεα ειναι οτι τόσο πολύ μας αγάπησε ο Θεος που δεν λυπήθηκε τον ιδιο τον Γιο του, αλλα τον παρέδωσε στον θάνατο για χάρη μας. (Ρωμαίους 8:32) Ενω ήμασταν ηθικά άρρωστοι -βουτηγμένοι στην αμαρτία- ο Χριστός πέθανε τον καθορισμένο καιρό για λογαριασμό μας(Ρωμαίους 5:6-)  οικειοθελώς πηγε στον σταυρό για να φορτωθεί πανω του τις δικες μας αμαρτίες ώστε χάρη στην δικη του θυσία καθε ανάξιος αμαρτωλός οπως εγω που τον εμπιστευτεί και σωτήρα του τον δεχτεί να μην λάβει την τιμωρία που του αξίζει αλλά την ΧΑΡΗ που δεν του αξίζει !!!(Ρωμαίους 3;23-25)  
"Γιατι πράγματι με ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ ΕΧΕΤΕ ΣΩΘΕΙ μεσω πιστεως" λέει ο Απόστολος Παύλος στους πρώην ειδωλολάτρες Εφεσιους που πίστεψαν στον Χριστό  "Και αυτό -η σωτηρία σας-  δεν είναι επίτευγμα δικό σας. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ. Σας το λέω για να μην τυχόν και καυχηθεί κανείς !! " (Εφεσιους 2;8-9) 
Η σωτηρία φιλε μου ειναι το καταπληκτικό δώρο που ο Χριστός χάρη στην σταυρική του Θυσία χωρίς διάκριση προσφέρει σε καθε ανάξιο αμαρτωλό όπως εγώ, όπως τον ληστή στον Σταυρό που τον εμπιστευτεί και απο αυτόν και μόνο εξαρτηθεί.(Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3;20)  Αλληλούια !! 
Όταν εσύ όμως ποτε δεν καταδέχεσαι τον Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς, και την προσφορά Σωτηρίας του επιμένεις να την αγνοείς «Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20) πως στον παράδεισο θα μπεις ; ; 
Φίλε, αλίμονο και τρισαλιμονο  σ' ολους εκείνους που τον Χριστό και την προσφορά σωτηρίας του υποτιμούν, θα ηταν καλύτερα να μην ειχαν γεννηθεί, παρα μακριά του μετά θάνατο στον τόπο της αιωνίου διαφθοράς της άφθαρτης ψυχής να πεταχτούν. 
«Φαντάζεστε ποσο χειρότερη θα ειναι η τιμωρία την οποία ΑΞΙΑ θα ΥΠΟΣΤΕΙ εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ το Γιο του Θεού, και θεώρησε όμοιο με το αίμα των άλλων ανθρώπων, το αίμα της διαθήκης με το οποίο αγιάστηκε και φέρθηκε ετσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Πνεύμα της ΧΑΡΗΣ»(Εβραίους 10:29)  
"Κύριε Ιησού Χριστέ συγχώρεσε   μου την ανομία μου,την προσβολή και άρνηση μου Σωτήρα μου να σε δεχτώ, και κάθε άλλη εν γνώση μου η εν άγνοια μου αμαρτία. Και ελα στην ζωη μου και μείνε μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου.Σου ανοίγω την Καρδιά μου και Σωτήρα και Κύριο μου σε δέχομαι." Eίναι η προσευχή, που αν είναι ειλικρινής την συμφιλίωση με τον Πάτερα Θεό και Κύριο Ιησού Χριστό θα σου εξασφαλίσει, και στην Αιωνία μαζί τους ευλογημένη Ζωή θα σου εξασφαλισει .Αμην!

No comments:

Post a Comment