Popular Posts

Sunday 17 January 2016

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΩ ΟΤΑΝ ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ Σ’ ΑΓΝΟΩ ;

Είναι μια καλή ερώτησης που οφείλει να την απάντηση καθε άνθρωπος που επιμένει τον Χριστό να αγνοεί, αλλα ταυτόχρονα επιθυμεί στον παράδεισο να μπει.
Φίλε μου εσυ που ενώ άκουσες την αλήθεια του Ευαγγελίου ότι μόνο απο τον Χριστο προέρχεται η ΣΩΤΗΡΙΑ  (Πραξεις 4:12), και οτι μονο ο Χριστος ειναι :
# Ο επί γης πανταχού παντα παρoν Θεός που άφησε την ουράνια δόξα του και ήρθε κάτω στην γη  να σταυρωθεί για να φορτωθεί πάνω του και τις δικές μας, δικές σου αμαρτίες. (Ιωάννης 1:1-3, Φιληππησιους  2:6-11,Α.Πέτρου 2:24)
# Το φως που φέγγει στο πνευματικό σκοτάδι.(Ιωάννης 1:4)
# Η Πόρτα των προβάτων που αν κανείς προσφύγει ΘΑ ΣΩΘΕΙ και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή !(Ιωάννης 10:9)
# Ο μοναδικός δρόμος που οδηγεί στο σπίτι του Πατρός «Εγώ είμαι ο Δρόμος και η Αλήθεια και η Ζωή. Και κανένας δεν έρχεται στον Πατέρα παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ από ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6)
Άλλα συνεχίζεις μέχρι σήμερα το κάλεσμα του «Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ » (Αποκάλυψη 3:20) να το αγνοείς μοιάζεις με ατίθασο ασθενή που ενώ γνωρίζει οτι δεν μπορεί τον εαυτό του να θεραπεύσει και σιγουρα στο θάνατο θα οδηγηθεί  τον γιατρό και τα λόγια του τα αγνοεί !!!
Φίλε μου ο Χριστός σε διαβεβαίωσε  και σου είπε  οτι Αυτός ειναι η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και η Ζωη (Ιωάννης 11;25) και οτι Αν διψάς και σ' Αυτον να τρεξεις για να πιεις αιώνια θα δροσιστείς «Αν κάποιος διψάει , σ' έμενα ας έρχεται και να πίνει. Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού *νερού* θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει σε μένα!!»(Ιωάννης 7:37-38)
Τρέξε λοιπόν στον Χριστό γιατί ο μισθός της αμαρτίας είναι ΘΑΝΑΤΟΣ αλλα χάρη και αιώνια Ζωή λαμβάνει αυτός που στον Χριστό βασιστεί και σωτήρα του τον δεχτεί !!(Ρωμαίους 6;23,Ιωάννης1;12-13, 5:24,6:35,8:51)

"Have your way Lord Jesus in my life" is the way that leads to Salvation.
" Κύριε Ιησού Χριστέ ανάλαβε την ζωή μου, πάρε το τιμόνι της ζωής μου, και κατεύθυνε εσυ τα βήματα μου." Είναι ο δρόμος της σωτηρίας,  να δόσεις το τιμόνι της Ζωής σου στον Χριστό, τότε στην ΣΩΤΗΡΙΑ του θα σε οδηγήσει και με σιγουριά για την μετέπειτα ζωή σου θα  σε γεμίσει. Αμην!

No comments:

Post a Comment