Popular Posts

Monday 11 January 2016

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΟ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ

"Κύριε Ιησού ας γίνει το θέλημα σου στη ζωή μου" είναι η προσευχή που σώζει τον χαμένο.
Είναι η προσευχή εκείνου που δίνει τον έλεγχο της ζωής του, το τιμόνι της ζωής του στον Κύριο και είναι πρόθυμος να τον ακολουθήσει . Είναι μια προσευχή αφιέρωσης ότι ο Κύριος θα τιμήσει και θα ευλογήσει αυτον που προσευχήθηκε με την παρουσια του στην ζωή του. Αμήν!

"Θα ήθελα να είμαι ένα καινούργιο δημιούργημα. Κύριε ελα και ζήσε μαζί μου ολες τις ημέρες της ζωής μου και ανακαίνισε με το Αγιο σου Πνεύμα. Αμην!!
Απο τα βάθη της καρδιάς μου σ' ευχαριστώ.Είμαι δικός σου
."
Eιναι η προσευχή που ο Κύριος θα την απαντήσει και με το Άγιο Πνεύμα του θα σε βαπτίσει και ποτε δεν θα πάψει να σε φροντίζει ουτε θα σε εγκαταλείψει. (Εβραίους 13:5)

Φίλε μου ο Κύριος Ιησούς Χριστός είναι και σου λέει :
«Εγώ είμαι το ΦΩΣ του κόσμου. Όποιος ακολουθεί έμενα, δεν θα περπατήσει στο σκοτάδι άλλα θα εχει το ΦΩΣ της Ζωης»(Ιωάννης 8:12)
«Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)
«Εγώ είμαι ο βοσκός ο καλός και γνωρίζω τα πρόβατα που ανήκουν σε μένα, κι αυτά που ανήκουν σε μένα με αναγνωρίζουν (Ιωάννης 10:14) ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ την φωνη μου κι εγω τα γνωρίζω, και αυτα με ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ.....και με κανένα τρόπο δεν θα χαθούν ποτε»(Ιωάννης 10:27-28)
«Αν διψάει κάποιος ας έρχεται σε μένα και να πίνει. Όπως το λέει η γραφή, ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν απο εκείνον που πιστεύει σε μένα!!»(Ιωάννης 7:37)

Σου εύχομαι μια καινούργια ζωή με τον Χριστό στην καρδιά σου, Σωτήρα σου, Κύριο της ζωής σου και ΘΕΟ σου. Αμην.
«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο ΔΡΟΜΟΣ και η Αλήθεια και η Ζωή.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6)

No comments:

Post a Comment