Popular Posts

Tuesday 12 January 2016

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΤΩ

Είναι η προσευχή που ο Κύριος θα την απαντήσει και φώτιση και θάρρος θα σου δώσει να καταλάβεις οτι με ευλογίες θα σε γεμίσει και ενα καινούργιο παρόν θα σου δώσει μόλις την καρδιά σου του ανοίξεις και από αυτόν εξαρτηθείς. Ναι φίλε, τον Σωτήρα μου Χριστό χωρίς κανένα δισταγμό του άνοιξα την καρδιά μου το 1988, και απο τοτε με χαρά και σιγουριά ΖΩ γιατί στο πλευρό μου ειναι ο  Χριστός που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ !! 
Φίλε μου, δυστυχώς  ο φόβος σου να εμπιστευτείς άλλους σε αποκλείει και απο το να εμπιστευτείς τον Θεο και Σωτήρα Ιησού Χριστό !!
 "Κύριε Ιησού Χριστέ μου βοήθησε με απο τον φόβο μου να απαλλαγώ, και μ' ολη  την καρδία μου να σε εμπιστευτώ, προσωπικό σωτήρα μου να σε δεχτώ, και στις  ευλογίες που εχεις για μένα και εγώ να μπω."  ειναι η προσευχη που την πόρτα της ευλογίας θα σου ανοίξει, !!!!

Φίλε μου μην διστάζεις την καρδιά σου να ανοίξεις στον Πανάγιο Χριστό που σταυρώθηκε για να φορτωθεί πάνω του και τις δικες σου αμαρτίες ώστε στην μαύρη κόλαση μετά θάνατο να μην αποκλειστείς, αντιθέτως μαζι του και ΧΑΡΙ του στο *σπίτι* του Πατρός και εσυ  να μπεις!! 

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ απο κανέναν άλλο -εκτός απο τον ΧΡΙΣΤΟ- ούτε Υπάρχει άλλο πρόσωπο κάτω απο τον ουρανό δοσμένο στους ανθρώπους, μέσω του όποιου να μπορούμε να ΣΩΘΟΥΜΕ."(Πράξεις 4:12) μόνο αυτος που τον Χριστό Σωτήρα του μπροστά στου ανθρώπους  τον ομολογήσει , ο Χριστος θα τον ομολογήσει  μπροστά στον Πατέρα του τον ουράνιο. Όποιος ομως εν ζωη τον ΑΡΝΗΘΕΙ, < δεν καταδειχτεί  ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί>  κι' ο Χριστός θα τον ΑΡΝΗΘΕΙ  μπροστά  στον Πατέρα του τον ουράνιο.(Ματθαίος 10:32) 
Σου εύχομαι σήμερα τον μόνο που μπορει την ΣΩΤΗΡΙΑ να σου χαρίσει μ'ολη σου την καρδιά να τον εμπιστευτείς και  στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός και εσύ να μπεις.Αμήν! 

«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο ΔΡΟΜΟΣ και η Αλήθεια και η Ζωή.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6) 

«Εγώ είμαι το ΦΩΣ του κόσμου. Όποιος ακολουθεί έμενα, δεν θα περπατήσει στο σκοτάδι άλλα θα εχει το ΦΩΣ της Ζωής»(Ιωάννης 8:12)
 «Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)

No comments:

Post a Comment