Popular Posts

Wednesday 20 January 2016

ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ;

Κι' αν δεν μπορείς πως και γιατι αρνείσαι τον Χριστο που ειναι ΟΔΟΣ προς τον Πατέρα «Εγώ ειμαι ο Δρόμος και η Αληθεια και η ζωη. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΡΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ»(Ιωαννης 14:6) να τον εμπιστευτείς και Σωτηρα σου να τον δεχτεις ;;
Μήπως νομίζεις οτι χωρίς να έχεις προσωπική καρδιακή κοινωνία με τον Χριστό, χωρίς ποτε να εχεις απαντήσει το κάλεσμα του «Να ! Τώρα στέκομαι στην πόρτα της καρδ...ιας σου και χτυπώ! Αν ακούσεις την φωνη μου και ανοίξεις την πορτα , θα μπω μεσα εγω και θα δειπνήσουμε μαζι!»(Αποκάλυψη 3;20)
Αγαπητέ φιλε ειναι ανοησία να κρατάς τον Χριστο σε απόσταση, να αρνείσαι να του ανοίξεις την καρδιά σου και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς, και ταυτόχρονα να ελπίζεις στον παράδεισο να μπεις.
Οχι φίλε μου, οπως οι πέντε ανόητες παρθένες που βρέθηκαν απροετοίμαστες -χωρίς το λάδι- χωρίς το βάπτισμα του Αγίου Πνεύματος που καθε γνήσιο πιστό παιδι του Κυρίου εχει λάβει απο τον Κύριο, ετσι και εσυ μαζί μ' αυτές απο την ευλογημένη παρουσία του θα αποκλειστείς.
Φιλε, ο καθε αμαρτωλός που δεν καταδέχτηκε τον Χριστό σωτήρα του να τον δεχτεί απο την παρουσια του θα αποκλειστεί και θα ακούσει «Πραγματικά σου λέω δεν σε γνωρίζω»(Ματθαιος 25:12)

Ναι, φιλε τώρα ο Χριστός χτυπάει την πόρτα της καρδίας σου και σου ζητά να στηριχτείς να βασιστείς σ' αυτον για την σωτηρία της ψυχής σου (Ιωάννης,7;37,10:9, Αποκάλυψη 3;20,Ματθαίος 11:28) αλλα αν εσυ την προσφορά της ΣΩΤΗΡΙΑΣ του αμελήσεις να την απαντήσεις, θα έρθει η ώρα που εσυ όπως οι πέντε ανόητες παρθένες θα κτυπάς της δίκη του Πόρτα και τοτε όταν θα ειναι αργά θα ακούσεις την φοβερή είδηση «Πραγματικά σου λέω δεν σε γνωρίζω»(Ματθαίος 25:12)

Φίλε μου, μην αφήσεις, τη περηφάνεια, το αίσθημα ανεξαρτησίας η τους δισταγμούς τις καρδιάς σου να σε αποκλείσουν από τον παράδεισο.

Χωρις θυσία και αυταπάρνηση, χωρίς να βγάλεις απο τον θρόνο της καρδιάς σου το ΕΓΩ σου και να δόσεις την εξέχουσα θέση της καρδιάς σου στον Χριστό, στον παράδεισο δεν θα μπεις.
Αδελφε μου, ελευθερώσουν απο την ακαταδεξία, απο καθε φαντασία και παραπλανητική γνώμη οτι ΧΩΡΙΣ να εχεις προσωπική καρδιακή ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Χριστο στον παράδεισο θα μπεις .
Κανενας ακατάδεχτος που δεν απαρνήθηκε τον εαυτο του και δεν εξαρτήθηκε μ'ολη του την καρδιά απο τον Χριστό δεν ειναι στον παράδεισο, αλλα μόνο οι ταπεινοί οπως η Απόστολοι, η Μαρία η Μαγδαληνή, ο ληστής στο σταυρό, και καθε άλλος ανάξιος όπως κι' εγω που τον Χριστο Σωτήρα του δέχτηκε,η δεχτεί και αρχίσει και τον ακολουθεί.

"Κύριε Ιησού Χριστέ, ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ με τον αμαρτωλό, και ελα και μείνε μαζί μου, όλες τις ήμερες της Ζωής μου. Σου ανοίγω την καρδιά μου και Σωτήρα και Κύριο μου σε δέχομαι. Είμαι δικός σου." Ειναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό που από τον Χριστό ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ και του ΔΟΘΕΙ !!!

No comments:

Post a Comment