Popular Posts

Friday 29 January 2016

ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ

Εκτος και αν παραδεχτείς οτι : 
1) Ένας και μόνον ΕΝΑΣ ειναι ο ΜΕΣΙΤΗΣ μεταξύ ΘΕΟΥ και ανθρώπων πουεχει την δύναμη να ΣΩΖΕΙ για ΠΑΝΤΑ όσους προσέρχονται στον Θεο ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ, αφου ζει πάντοτε και ΜΕΣΙΤΕΥΕΙ γι΄αυτούς !! (Α.Τιμοθεου2:5,Εβραίους 7:24) 
   
2) Οτι απο κανέναν άλλον δεν προέρχεται η Σωτήρια και ουτε υπάρχει πρόσωπο διαφορετικό απο τον Χριστο, δοσμένο κατω απο τον Ουρανό μεταξυ των ανθρώπων μέσω του οποιου να μπορούμε να σωθούμε.(Πράξεις 4:12) Μέσω του Χριστού και ΟΧΙ κάποιου άλλου Αγιου ΣΩΘΗΚΑΝ οι Άγιοι, οι Άγιες οι Απόστολοι και η Μακαρία Μαριάμ που δόξασε τον Θεο και ομολόγησε οτι βρήκε αγαλλίαση το πνεύμα της στον ΘΕΟ τον ΣΩΤΗΡΑ της ! (Λουκάς 1:46-47) 

3) Οτι μια και μόνο ΜΙΑ ειναι η ΠΟΡΤΑ των προβάτων. Και αλλη πόρτα δεν ΥΠΑΡΧΕΙ, αλλα όποιος η όποια Προσφύγει στον Χριστό ως είσοδο, θα σωθεί«Εγω ειμαι η Πόρτα. Αν κανεις προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως ΕΙΣΟΔΟ, θα ΣΩΘΕΙ !!»(Ιωάννης 10:9) Όποιος όμως επιμένει το κάλεσμα του να το αγνοεί στον Παράδεισο δεν θα μπει. 

4) Οτι ένας και μόνο ειναι ο δρόμος προς τον Πατέρα, και δεν ειναι οι άγιοι, δεν είναι οι Μακάριοι Απόστολοι, ούτε η Μακαρία Μαριάμ αλλο ο ΑΜΝΟΣ του ΘΕΟΥ ο Χριστος που σταυρώθηκε για να φορτωθεί πάνω του τις αμαρτίες ολου του κόσμου κάθε ανθρώπου που γεννήθηκε και πρόκειται να γεννηθεί, ειναι ο ενσαρκωθεις Θεός Ιησούς Χριστός που είπε «Εγω ΕΙΜΑΙ ο ΔΡΟΜΟΣ και η Αλήθεια και η Ζωή. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!!»(Ιωάννης 14:6)  
   
Φιλεεεε ασχέτως τι πιστεύεις και ποσο μακαρίζεις τους Αγίους που κι' εγώ τιμω και τους έχω για φωτεινό παράδειγμα αν όμως τον Χριστό σαν τους γνήσιους Αγίους δεν τον εμπιστευτείς και σαν αυτούς στον Χριστό ( και οχι σ' αλλους Άγιους ) ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙΣ -δεν τρέξεις -για να ΣΩΘΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ του για πάντα ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ «Αν κανείς προσφύγει σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή !»(Ιωάννης 10:9) 
   
Φίλε αν δεν είσαι διατεθειμένος απο τη πόρτα των προβάτων, από τον Χριστό συγχώρεση  για τις αμαρτίες σου να ζητήσεις  και με ευγνωμοσύνη και συντριβή Σωτήρα σου να τον δεχτείς, μεσα στις αμαρτίες σου θα πεθάνεις και μακριά του για πάντα θα αποκλειστείς επειδή ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕΣ τον Παντοδύναμο Ιησού Χριστό που σταυρώθηκε για σένα -για να φορτωθεί πάνω του τις δικές σου αμαρτίες- Σωτήρα σου να τον δεχτείς ! 
Σου εύχομαι να μετανοήσεις, απο τον ίδιο να εξαρτηθείς και χάρη του  στον Παράδεισο και εσύ να μπεις. Αμήν !! 

No comments:

Post a Comment