Popular Posts

Saturday 2 January 2016

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ.

Φίλε αν δεν ήταν ο Θεος εκείνος που μας ελκύει και μας σπρώχνει στον Χριστό να τον εμπιστευτούμε και στην Σωτηρία του να μπούμε κανείς δεν θα σωζόταν !! « Κανένας δεν μπορεί να έρθει σε μένα, παρα μόνο αν τον προσελκύσει ο Πατέρας που με απέστειλε!» ειναι τα λόγια του Χριστού.(Ιωάννης 6:44,37) 
Πως ειναι δυνατόν να αποκαλείς τον εαυτό σου Χριστιανό  και να αρνείσαι τον  Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς  ; ; 
Δεν είμαι ένας άσχετος ούτε ανόητος άνθρωπος αλλά ένας άνθρωπος που βασίζομαι στον Χριστό για την σωτηρία μου.  "
I am not a mean man, but aman that depends on the Lord for his salvation
Αυτός που αγαπά τον Πατέρα είναι αυτός που τον Γιο του αγαπά και δεν αρνείται απ' αυτόν να εξαρτηθεί και σωτήρα του να τον δεχτεί. Όπως δεν υπάρχει γάμος αν η γυναίκα δεν είναι στην καρδιά μας, έτσι και αν ο Χριστός ο νυμφίος δεν είναι στην καρδιά μας, δεν υπάρχει σωτηρία.

Όποιος θέλει στον παράδεισο να μπει πρέπει τον Χριστό να ακολουθεί. Ο Χριστός είναι ο ΣΩΤΗΡΑΣ και τέλεια σωτηρία χαρίζει σε κάθε ανάξιο αμαρτωλό που σωτήρα του τον δεχτεί και αρχίσει και τον ακολουθεί !!! 
«Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή»(Ιωάννης 10:9) « Αν διψάει καποιος ας έρχεται σε μένα και να πίνει. Οπως το λέει η γραφή, ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν απο εκείνον που πιστευει σε μένα!!»(Ιωαννης 7:37)

No comments:

Post a Comment