Popular Posts

Tuesday 26 January 2016

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ, ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΩ

Τι ωραίο πράγμα είναι να πάψεις να κρύβεσαι απο τους άλλους, να πάψεις να προσπαθείς με την δίκη σου δύναμη και τρόπους να δικαιωθείς, αλλα να παραδεχτείς οτι μόνο απο τον Χριστο μπορείς να σωθείς. Τότε απο το βάρος που σηκώνεις θα ελευθερωθείς οταν στον Χριστό που μας είπε « Ελάτε σε μένα ολοι εσεις που κοπιαζετε και ειστε βαριά φορτωμένοι, κι ΕΓΩ θα σας ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαίος 11:28) και εσυ  μ' ολη σου την καρδιά εξαρτηθείς. 
  Δεν μπαίνουν στην ανάπαυση του Κυριου αυτοί που αγνοούν το κάλεσμα του (Εβραίους 3;10-11,Αποκάλυψη 3;20) ολοι εκείνοι που τον ίδιο και τα λογια του αγνοούν και  με τα δικά τους  έργα προσπαθούν να κερδίσουν την δικαίωση. O Ιησούς Χριστός είπε μακάριοι οι φτωχοί στο πνεύματι (Ματθαίος 5:3) αυτοί που εχουν επίγνωση της δικής τους αδυναμίας, που αναγνωρίζουν οτι έχουν ανάγκη απο την χάρη και το Έλεος του και δεν διστάζουν σαν μικρά παιδιά τον Χριστό μ'ολη τους την καρδιά να του δοθούν και σωτήρα τους να τον δεχτούν. Ακριβώς όπως  οι Απόστολοι,  που όταν ο Χριστός τους ρώτησε αν ήθελαν σαν τους δύσπιστους και αυτοί να φύγουν του είπαν «Κύριε σε ποιον να πάμε. Εσυ εχεις λόγια που προσφέρουν αιώνια Ζωή» (Ιωάννης 6;68)
Στην επιστολή προς τους Ρωμαίους ο Απόστολος Παύλος μας λέει οτι αφού ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ με την ΠΙΣΤΗ έχουμε ΕΙΡΗΝΗ με τον Θεο, μέσω του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.... και με την πιστη εχουμε ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ στην ΧΑΡΗ τούτη.(Ρωμαίους 5:1-3), χάρη στην ΠΙΣΤΗ στον Ιησού Χριστό λαμβάνουμε το ανεκτίμητο δωρο της σωτηρίας (Εφεσιους 2:8-9) και  όπως ο Θεος ΑΝΑΠΑΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ την εβδόμη ήμερα (Εβραίους 4:4) ετσι και εμεις, και ο καθένας που τον Χριστό προσωπικό σωτήρα του δεχτεί  στη ΑΝΑΠΑΥΣΗ του Θεού και του Χριστού θα μπει!( Εβραίους 4:10) 
"Κύριε Ιησού Χριστέ συγχώρεσε με τον αμαρτωλό, που ενω μακριά μου σε κρατούσα την ανάπαυση σου ζητούσα. Συγχώρεσε μετανοώ και σε θερμοπαρακαλώ ελα και μείνε μαζί μου ολε τις ήμερες της ζωής μου, και ας γινει το Θέλημα σου στη ζωή μου. Αμήν."
Είναι η προσευχή συμφιλιώσεως με τον Πατέρα και τον Ιησού Χριστό, και αδελφέ μου ο Κύριος με  τ' Αγιο πνεύμα του θα σε βαπτίσει, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ, και ποτε δεν θα αφήσει ουτε θα σ' εγκαταλείψει. Αμην. 
Την ευλογία του Κυρίου προσωπικά θα γνωρίσεις μετά που θα προσευχηθείς και με μετάνοια στην καρδιά σου του δοθείς, μεγάλη θα είναι η ΧΑΡΑ σου !! Αμην!

No comments:

Post a Comment