Popular Posts

Saturday 30 January 2016

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ !!

Δύναμη απο τον Θεό θα πάρεις εσυ κι' εγω οταν οπως ο Χριστος που πήγε στο Βουνό και ΥΨΩΣΕ προσευχες και ΙΚΑΣΙΕΣ με δυνατή κραυγή στον Θεο που ειχε την δυναμη να τον διαφυλάξει απο το θάνατο και ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ χάρη στην ευλάβεια του !!( Εβραιους 5:7)
Φίλε μου, αν έχεις κόκκους πίστεως και περνάς δύσκολες στιγμές μην χάνεις το θάρρος σου, αλλα θυμήσου οτι και ο Κύριος στον κήπο της Γεσθημανής παρόλο που θάνατος και πόνος φοβερός τον περίμενε ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ στον Πατέρα χωρίς να χάσει το Θάρρος του και ο Πατέρας τον άκουσε και τον ΓΛΥΤΩΣΕ !!! (Ματθαίος 26:36-39,Eβραιους 5;7-9)
Πήγαινε και εσύ χωρίς να χάσεις το θάρρος σου στην απομόνωση της ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ στον ΘΕΟ και ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, και ο Κύριος και σ' εσένα δύναμη θα σου δώσει να μην καταρρεύσεις αλλα θάρρος να υπομείνεις και να δεις την ιατρεία και ΛΕΥΤΕΡΙΑ που έχει και για σένα που τόσο σ' ΑΓΑΠΑ !!!
Με ανέκφραστη ΧΑΡΑ θα πλημμυρίσεις οταν θα δεις την θαυματουργική επέμβαση του Χριστού στην Ζώη σου. Εμπιστευσου τον Χριστό όπως η αιμορραγούσα όπως η Μαρία η Μαγδαληνή και την ένδοξο μεσολάβηση του θα δεις. Αμήν!!

No comments:

Post a Comment