Popular Posts

Thursday 28 January 2016

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ

Γιατί Θεός και Κύριος ο Ιησούς Χριστός και όποιος αρνείται εν ζωη τον πανταχού παρόν Χριστό ΣΩΤΗΡΑ του να δεχτεί , μετα θάνατο για πάντα μακριά του θα αποκλειστεί και μακριά απο το γνήσιο Χριστιανό σύντροφο του, παιδί του η σύζυγο του που τον Χριστό σωτήρα του/ης, έχει δεχτεί !!  
"Αγαπούλα θα σα αφήσω εδώ, για πάντα θα αναχωρήσω, δεν θα γυρίσω πίσω" είναι η επίπτωσης και η συνέπεια της άρνησης ...σου τον Κύριον Ιησού Σωτήρα σου να μην δεχτείς, μετά θάνατον την Αγαπητή σου Χριστιανή σύντροφο της Ζώης σου, κόρη σου, σύζυγό σου, αδελφή σου, η αδελφό σου δεν θα τους ξαναδείς γιατί απο τον Παράδεισο θα αποκλειστείς εσυ που τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα σου αρνήθηκες να τον δεχτείς !!
Φιλε, αιώνια και αναλλοίωτος ειναι η μετά θάνατο ζωή, και κανεις δεν περνάει απο την μια μεριά στην άλλη, πελώριο χάσμα χωρίζει τον Ευλογημένο Παράδεισο, απο τον τόπο των βασάνων την κόλαση, και δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ των πιστών παιδιών του Κυρίου που δεν δίστασαν να του ανοίξουν την καρδία τους και χάρη του να σωθούν (Ιωάννης 10:9) και στον παράδεισο να μπουν, και εκείνους απο την ιδιο οικογένεια που ομως λόγο δυσπιστίας αρνήθηκαν τον Χριστό σωτήρα τους να τον δεχτούν και κατέληξαν στην αιώνια απαίσια κόλαση.

Φίλε μ' ολη μου την καρδία σου εύχομαι, για την αγάπη που εχεις για την σύντροφο σου, την κόρη σου, τον πιστό αδελφό σου η τον πιστό γιο σου, ελα στον Χριστό, άνοιξε την καρδιά σου στον Χριστό, και μαζι με τους πιστούς συγγενείς σου στον παράδεισο θα βρεθείς και αιώνια τον Χριστό που σου χάρισε την είσοδο θα ευχαριστείς και γεμάτος ΧΑΡΑ θα ζεις. Αμήν!!

Mπειτε απο την στενη ΠΟΡΤΑ, γιατι πλατιά ειναι η πόρτα και ευρύχωρος ο δρόμος που οδηγεί στον Χαμό, και πολλοι μπαίνουν απ' αυτήν. Κι επειδή ΣΤΕΝΗ είναι η Πορτα και ΣΤΕΝΟΧΩΡΟΣ ο Δρόμος που οδηγεί στη Ζωή λίγοι την βρίσκουν !! (Ματθαιος 7· 13 14)

«Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)


No comments:

Post a Comment