Popular Posts

Friday 22 January 2016

KΥΡΙΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΤΩ

Είναι η προσευχή που είναι ευπρόσδεκτη απο τον Χριστό, που θα την απαντήσει και θάρρος θα σου δώσει τους δισταγμούς σου να υπερβείς και στην ευλογία του και εσύ να μπεις.
Φίλε ποτε πια δε θα είσαι ο ίδιος από την στιγμή που τον Χριστό σωτήρα σου δεχτείς, θα είσαι ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. Τα παλιά πέρασαν ολα έγιναν καινούργια (Β.Κορινθιους 5:17)  ολες σου οι αμαρτίες θα εχουν συγχωρεθεί, από το Αγιο Πνεύμα θα έχεις βαπτιστεί, και κατοικηθεί (Αποκάλυψη 3:20)  και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ (Ματθαίος 28:20,Εβραιους 13:5) αλλά μέσα απο όλα θα βγαίνεις νικητής χάρη στον Χριστό που σ' αγάπησε !! (Ρωμαίους 8:37)
Τον παλιό σου εαυτό θα τον ξεπεράσεις, δεν θα είσαι πια αιχμάλωτος στις παλιές βαθιά ριζωμένες κακές συνήθειες,απο πείρα σου το λέω, και εφ' όσον αντιτάσσεσαι και επιμένεις θα νικάς, και γεμάτος θάρρος και αισιοδοξία  θα ζεις. Πρόσεξε μην επιτρέψεις αρνητικές σκέψεις να μπουν στην καρδιά σου, να σ' αποκλείσουν από την  αναγέννηση, το καινούργιο σου παρόν και ολες τις ευλογίες που έχει ο Κύριος για σένα.

Μην σου διαφεύγει, ποτε δεν θα μπορέσεις στον παράδεισο να μπεις εκτός κι' αν τον Χριστό σωτήρα σου δεχτείς !! «Εγώ είμαι ο Δρόμος και η Αλήθεια και η Ζωή. Και κανένας δεν έρχεται στον Πατέρα παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ από ΜΕΝΑ»(Ιωαννης 14:6)

«Κύριε Ιησού Χριστέ σου ΑΝΟΙΓΩ την καρδιά μου, σου ΔΙΝΟΜΑΙ και σου Ζητώ να έρθεις και να ΖΗΣΕΙΣ μαζί μου Όλες τις ήμερες της Ζωής μου» Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό.

Φίλε μου, η θαυμαστή εσωτερική αλλαγή ειναι το ΔΩΡΟ του Χριστού για σένα και  κάθε αλλά αμαρτωλό που ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί και επιπλέον η ΑΙΩΝΙΑ μετά θάνατο μαζί του Ζωή. Αλληλούια !!

No comments:

Post a Comment