Popular Posts

Tuesday 2 February 2016

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΟΔΗΓΕΙ !!

Φίλε μου Καλησπέρα σου,
Ποιο ειναι το σημερινό σου πρόβλημα. η σημερινή σου αναποδιά;
Ο Κύριος Ιησούς Χριστός πριν δυο χιλιάδες χρόνια είπε «Μη μεριμνάτε για τη ζωή σας, τι θα φάτε και τι θα πιείτε ούτε για το σώμα σας, τι θα ντυθείτε. Η ζωή δεν είναι σπουδαιότερη από την τροφή; Και το σώμα δεν είναι σπουδαιότερο από το ντύσιμο;
Μην έχετε, λοιπόν, άγχος και μην αρχίσετε να λέτε: "τι θα φάμε;" ή: "τι θα πιούμε;" ή: "τι θα ντυθούμε;" γιατί για όλα αυτά αγωνιούν όσοι δεν εμπιστεύονται το Θεό ο ουράνιος όμως Πατέρας σας ξέρει καλά ότι έχετε ανάγκη απ' όλα αυτά. Γι' αυτό πρώτα απ' όλα να ZHTEITE τη ΒΑΣΙΛΕΙΑ του Θεού και την επικράτηση του θελήματός του, κι όλα αυτά θα ακολουθήσουν.>>( Ματθαιος 6:25-34)
Φιλε μου, η ζωή με τις εποχές τις τις επιτυχίες, τις χαρές και τις αναποδιές τις ολα περνούν γρήγορα, τα πλούτη ολα ειναι εφήμερα και το μοναδικό που εχει αιώνια αξία είναι αν θα μπεις στην βασιλεία του ΘΕΟΥ. Αν μετά θάνατο με τον Χριστό στον παράδεισο θα μπεις, η απλώς νε επισημότητα θα κηδευτής, αλλα μακριά του Χριστού θα χαθείς.
Φίλε μου μόνο ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ,
Μόνο απο τον Χριστό προέρχεται η ΣΩΤΗΡΙΑ ! (Πράξεις 4;12)
Μόνο ο Χριστός ειναι η πόρτα των προβάτων ! (Ιωάννης 10:9)
Μόνο ο Χριστός είναι η ΟΔΟΣ προς τον Πατέρα και κανείς δεν μπορεί να φτασει στον Πατέρα παρα μονάχα περνώντας απο τον Χριστό !( Ιωαννης 14;6)
Ο Χριστός είπε << Τόσον καιρό ειμαι μαζι σας Φίλιππε, και δεν μ' εχεις γνωρίσει; Όποιος εχει δει έμενα εχει δει τον Πατέρα !!>> (Ιωάννης 14;9)
Ο Χριστός φίλε μου ειναι ο ΣΩΤΗΡ του κοσμου ο πανταχού παρόν παντοδύναμος Θεός, τρεξε σ' Αυτόν, άνοιξε την καρδιά σου με μετάνοια σ' Αυτόν, και στην Ευλογία του θα μπεις και ποτε δεν θα χαθείς !(Αποκαλυψη 3;20)
«Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)
« Αν διψάει κάποιος ας έρχεται σε μένα και να πίνει. Οπως το λέει η γραφή, ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν απο εκείνον που πιστεύει σε μένα!!»(Ιωαννης 7:37)
Σου εύχομαι σήμερα τον Χριστο να εμπιστευθείς, προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου και εσυ να τον δεχτεις και στην αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις. Αμην !!
"Κύριε Ιησού Χριστέ ελα στην Ζωή μου. Σ'έχω ανάγκη Κύριε, Ελέησε με με την παρουσία σου. Ελα στην καρδιά μου και μείνε μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι δικός σου." Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό και με την ΕΙΡΗΝΗ του τον γεμίζει !!!

No comments:

Post a Comment