Popular Posts

Saturday 6 February 2016

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ;

Αδελφια μου ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σας Μια βασική ΖΩΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΙΟΥΣ η Αδελφούς το Ευαγγέλιο αποκαλεί καθε γνήσιο πιστό παιδί του ΚΥΡΙΟΥ.(Α.Κορινθιους1:1-4,Εφεσιους 1:1-2,Κολοσσαεις 1;1-2) Άγιος είναι ο αφιερωμένος στον Κύριο, ο αμαρτωλός που ΑΝΟΙΞΕ την καρδία του στον Χριστό, και απο το Άγιο Πνεύμα του έχει ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ.
Αυτο που κάνει τον αμαρτωλο *Αγιο* δεν ειναι τα καλα του εργα, αλλα το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ που του ΧΑΡΙΣΕ ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Παρόν την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, και αν κάποιος δεν έχει ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ, δηλαδή δεν εχει γεννηθεί απο τ 'ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ στην Βασιλεία του ΘΕΟΥ δεν θα μπει !!!
Φίλε μου αν διαβάσεις την Αγία γραφή θα δεις οτι όλες οι επιστολές απευθύνονται στους Πιστούς που οι Απόστολοι τους αποκαλούν Αδελφούς η Άγιους, δηλαδη ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ= ξεχωρισμένους για τον Θεό. Γιατί ενω πριν ζούσαν χωρίς τον Χριστο, ασπάστηκαν τον Χριστο και αγιάστηκαν και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ απο τον ΧΡΙΣΤΟ λογο της πίστης τους σ' Αυτόν «Η ΠΙΣΤΗΣ ΣΟΥ Σ'ΕΣΩΣΕ» « Ο Θεος μας ΖΩΟΠΟΙΗΣΕ μαζι με τον Χριστό και μας ΑΝΕΣΤΗΣΕ και μας ΕΒΑΛΕ να ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ στα επουράνια μαζί με τον ΧΡΙΣΤΟ»(Εφεσιους 2:4-10) ειναι η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ το μερδικό των γνήσιων πιστών παιδιων του Κυριου που το Ευαγγέλιο αποκαλεί χωρίς εξαίρεση ολους ΑΔΕΛΦΟΥΣ η ΑΓΙΟΥΣ, (Γαλατες 1:1,Α. Κορινθιους 1:1-4,Εφεσιους 1:1-2,Κολοσσαεις 1:1-2)
Στον Κύριο λοιπόν ολη η δόξα που εχει την δύναμη και ενα καινούριο Παρόν την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ χαρίζει σε καθε ανάξιο αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ και με ενδύματα ΣΩΤΗΡΙΑΣ τον ντύνει και *ΑΓΙΟ* τον αποκαλεί !!!

No comments:

Post a Comment