Popular Posts

Thursday 11 February 2016

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ !!!!

Τα καταπληκτικά νέα είναι οτι όταν εμείς ήμασταν ακόμα ΕΧΘΡΟΙ του Θεού (Ρωμαίους 5:10) τελείως αδιάφοροι και ανυπάκουοι στο θέλημα του, πνευματικά ΝΕΚΡΟΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΤΩΜΆΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΜΑΣ, μεσα στις οποιες ΒΑΔΙΖΑΜΕ < μ'ΟΛΗ την ΚΑΡΔΙΑ μας τουλάχιστον εγω > σύμφωνα με τον τρόπο ζωης του κόσμου αυτου, υποτασσομενοι στις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ < δηλαδή στους Πειρασμούς > του άρχοντα που εξουσιάζει τις πονηρές δυνάμεις......και ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ τις επιθυμίες της ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ μας ΦΥΣΗΣ και των ΠΟΝΗΡΩΝ ΛΟΓΙΣΜΩΝ μας, και ΕΙΜΑΣΤΑΝ απο ΦΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΞΙΟΙ της ΤΙΜΩΡΙΑΣ του ΘΕΟΥ, οπως οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. Ο ΘΕΟΣ ομως καθώς ειναι ΠΛΟΥΣΙΟΣ σε ΕΛΕΟΣ και ΧΑΡΗ και μέσα απο την ΜΕΓΑΛΗ του ΑΓΑΠΗ την οποια μας ΑΓΑΠΗΣΕ , ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ ΖΩΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!!!(ΕΦΕΣΙΟΥς 2:1-5)

  Φίλοι αν στον Χριστό ΑΝΟΙΞΑΤΕ την καρδιά σας και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σας τον ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ (Ιωάννης 1:12-13) ο ΘΕΟΣ σας ΖΟΩΠΟΙΗΣΕ με τον Χριστο, σας έδωσε μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗ με το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ του ΜΕΣΑ σας, ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕ σας έδωσε ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΩΝ που λεγεται ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (Ιωάννης 3:3,5) και που χαρη σ΄αυτό το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΩΝ, μετά τον ΘΑΝΑΤΟ μαζί του θα βρεθείτε και στον παράδεισο θα ΜΠΕΙΤΕ !!!
 Μάλιστα ο λόγος του Θεού λέει για όλους εμάς που στον Χριστό ΔΟΘΗΚΑΜΕ και απο το Άγιο του πνεύμα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ οτι <> για να φανερώσει με τον τρόπο αυτο τον άμετρο ΠΛΟΥΤΟ της ΧΑΡΗΣ του, την οποία με καλοσύνη ΧΟΡΗΓΗΣΕ σε μας ΧΑΡΗ στο ΧΡΙΣΤΟ ΙΗΣΟΥ.(Εφεσιους 2:5)
 Αν η ΑΓΑΠΗ του ΘΕΟΥ ήταν σαν την δική μας ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΩΘΕΙ, αλλα μακριά του ΧΑΘΕΙ !!! Φιλοι κανενας δεν κερδίζει άλλα όλοι θα ΒΓΟΥΜΕ ΧΑΜΕΝΟΙ αν ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ οτι ΜΟΝΟ ΧΑΡΗ στο ΕΛΕΟΣ και ΤΗΝ ΧΑΡΗ του ΘΕΟΥ αν στον ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΟΥΜΕ στον Παραδεισο θα μπουμε !
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΡΝΟΥΝΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ. Η ΑΓΑΠΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΔΕΧΤΕΙ !!(Ιωάννης 1:12-13,3:16,364:125:24,6:35,37,7:37,10:9,11:25)

 "Κύριε Ιησού Χριστέ ΜΕΤΑΝΟΩ οτι σ'ολη μου την ζωη μου την καλοσύνη, το ΕΛΕΟΣ σου, και την ΧΑΡΗ σου ΑΓΝΟΟΥΣΑ και ΜΑΚΡΙΑ απο σενα ΖΟΥΣΑ. Μετανιωμένος επιστρέφω σε ΣΕΝΑ, και σου Ζητω να με συγχωρέσεις τον ΑΜΑΡΤΩΛΟ, και να μου χαρίσεις την ΑΙΩΝΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝ ΖΩΗ μαζι σου που δεν την ΑΞΙΖΩ, άλλα που εσυ ΧΑΡΗ στην ΑΠΕΡΑΝΤΗ χαρη σου χαρίζεις στον καθένα που σ' ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και Σωτήρα του σε ΔΕΧΤΕΙ"

 "Σ' ευχαριστώ Κύριε που δέχτηκες την προσευχή μου και που από τώρα μαζί σου θα ζήσω ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου" είναι μια προσευχή ΑΦΙΕΡΩΣΕΣΩΣ που αν ειλικρινής ο Χριστός θα την ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και ΑΙΩΝΙΑ Ζωή μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ !!! Σου εύχομαι τον Κύριο Ιησου Χριστό προσωπικό Σωτήρα σου και εσύ να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην Βασιλεία του και εσύ να μπεις. Αμήν!!

No comments:

Post a Comment