Popular Posts

Friday 5 February 2016

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Μ' ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ;

Είναι η κραυγή του Απόστολου Παύλου που ομολογεί την αδυναμία της προ Χριστού Ζωής του, που αδυνατούσε να πραγματοποιήσει το καλό εξαιτίας της αμαρτίας που φωλιάζει μέσα του (Ρωμαίους 7;17-20) και διέκρινε οτι ηταν αιχμάλωτος στο νόμο της αμαρτίας που βρίσκεται μέσα σε κάθε μη αναγεννημένο απο το Αγιο Πνεύμα άνθρωπο !! «Βλέπω ενα νόμο διαφορετικό μέσα στα μελη μου, που αντιστρατεύεται ...στο νόμο της διάνοιας μου και με ΚΑΝΕΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ στο νομο της ΑΜΑΡΤΙΑΣ που βρίσκεται στα μέλη μου !!»(Ρωμαιους 7;23)
Φίλε μου, όποια και αν ειναι η καταστροφική αιχμαλωσία σου, απο τσιγάρο, ναρκωτικά, τζόγος, υποκρισία, ηδονοβλεψία, πορνό, λαιμαργία, βουλιμία, ανορεξία, κλεπτομανία, η ακόμα ζήλια και μισός, απο όλα ο Χριστός μπορεί να σε ελευθερώσει και ενα καινούργιο παρόν να σου δώσει οταν τον εμπιστευθείς και προσωπικό Σωτήρα σου τον δεχτείς.
Ο Χριστός μου χάρισε το καινούργιο μου παρόν την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ το 1988 και από τοτε δεν είμαι πια ο παλιός μου εαυτός. Ο Χριστός φίλε μου δεν χαρίζει σε κάθε αμαρτωλό που επιστρέψει σ΄ Αυτόν μόνο την ανεκτίμητη αιώνια μαζι του Ζωή, αλλα αφού το Αγιο Πνεύμα του μέσα σου κατοικεί σου δινει και την δύναμη απο καθε καταστρεπτική για την ψυχή συνήθεια και αιχμαλωσία να ελευθερωθείς !!
Φίλε μου *ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΞΑΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ* είναι η απόφασης κάθε αναγεννημένου Χριστιανού που στον Χριστό εχει δοθεί και προσωπικό Σωτήρα του τον εχει δεχτεί !!
Γιατί φίλε μου, αν απο το Άγιο Πνεύμα εχεις βαπτιστεί και εχεις λάβει το καινούργιο σου παρόν γιατι να επιτρέπω/εις στον παλιό εαυτό να σ' αποκλείει και να με αποκλείει από τις μεγάλες ευλογίες που ο Θεός εχει για τα πιστά του παιδιά που τόσο μας αγαπά ;
Ο Λόγος του Κυρίου μας για όλους μας είναι :«Εγώ είμαι η θύρα‡ όποιος περάσει από μένα θα ΒΡΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ‡ και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή. Ο κλέφτης δεν έρχεται, παρά μόνο για να κλέψει, να σφάξει και να εξολοθρέψει‡ εγώ όμως ήρθα για να έχουν τα πρόβατά μου ζωή, και μάλιστα ΖΩΗ ΠΕΡΙΣΣΙΑ !!»(Ιωάννης 10:9-10)

No comments:

Post a Comment