Popular Posts

Tuesday 9 February 2016

Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ

Και αυτος που θα χαρεί με άνδρες και αυτός που θα χαρεί με γυναίκες το ίδιο θα ΧΑΘΕΙ εκτος και αν με ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ στον Χριστό και προσωπικό σωτήρα του δεχτεί.
 Και οι δυο ληστές στον σταυρό που επι χρόνια αδικούσαν, και ανθρώπους λήστευαν και τρομοκρατούσαν κι' ο Νομοδιδάσκαλος Νικόδημος  που μέρα νύχτα τον νομό του Θεού δίδασκε και τους τριγύρω τους ελεούσε, όλοι τους χωρίς εξαίρεση έπρεπε οπως η Μαρία η Μαγδαληνή και  οι Απόστολοι τον Χριστό σωτήρα τους να τον δεχτούν ωστε μακριά του να μην αποκλειστούν. Γιατί μόνο ο Χριστός πλήρωσε την τιμωρία για την ανθρωπινή αμαρτία.(Ιωαννης 1:29)
Φίλε, ασχέτως πόσο καλός νομίζεις οτι είσαι εκτός και αν με μετάνοια και συντριβή επιστρέψεις στον Χριστό και προσωπικό σωτήρα  σου τον δεχτείς μακρια του θα χαθείς.«Αν κάποιος δεν γεννηθεί ξανά , δεν μπορεί να δει τη βασιλεία του Θεού» (Ιωάννης 3:3,5) είναι τα λόγια του Χριστού στον νομοδιδάσκαλο  Νικόδημο και σ'ολους μας!!!
Καμία δική σου πράξη η έργο δεν σε  δικαιώνει μπροστά στον Θεό γιατι  η ΑΜΑΡΤΙΑ  ασχέτως αν την βλέπεις  η δεν την βλέπεις  ειναι παντοτε  ΒΑΘΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΗ, και μόνο το αίμα του Χριστού που έχυσε στον Σταυρό μας καθαρίζει απο την αμαρτία (Α.Ιωαννου1:7)
Αν την καρδια σου με μετάνοια και πίστη δεν την δώσεις στον Χριστό που ήρθε και φορτώθηκε πανω του τις δικές μας αμαρτίες (Α.Πέτρου 2:24) μακρια του θα χαθείς γιατι υποτίμησες τον Χριστό που για να σε ελευθερώσει απο την τιμωρία της αμαρτίας έχυσε το τίμιο Αίμα του στον σταυρό.
Φιλε ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ και βρίσκονται μακριά απο την δοξα του Θεού (Ρωμαιους 3:23) τα καλά νεα ομως ειναι οτι η Σωτηρια χαρη του Θεού προσφέρεται δια πίστεως σ' ολους  τους ανθρώπους, ετσι η ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ τους ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ  με την δική του χαρη ΜΕΣΩ του ΑΠΟΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ έργου του Ιησού Χριστού, τον όποιον ο Θεος όρισε να γίνει δια πίστεως το μέσο ΕΞΙΛΈΩΣΗΣ (Ρωμαίους 3:23-25) κάθε αμαρτωλού που με μετάνοια και ΠΙΣΤΗ του δοθεί και Σωτήρα του τον δεχτεί.(Ιωάννης 1:12-13, 3:16, 10:9,Αποκάλυψη 3:20) 
"Κύριε Ιησού Χριστέ ελα στην Ζωή μου. Σ' έχω ανάγκη Κύριε, Ελέησε με με την παρουσία σου. Ελα στην καρδιά μου και μείνε μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι δικός σου." Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό και με την ΕΙΡΗΝΗ του τον γεμίζει !!

No comments:

Post a Comment