Popular Posts

Thursday 4 February 2016

ΤΟ ΕΝΔΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΣΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ

Διάβασα χθες στο site : για την αντιχριστιανική συμπεριφορά κάποιου Ιερέα που ζήτησε η οικογένεια του νεκρού να τοποθετήσουν ενα κουτι για τις προσφορές των προσκεκλημένων στο *ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ* και αυτός «Ούρλιαζε και απευθυνόταν με προσβλητικοτατο ύφος σε ολους -τους παριστάμενους στην κηδεία- δείχνοντας παντελή έλλειψη σεβασμού» απέναντι στην οικογένεια και στον νεκρό, και σκέφτηκα πόσο άξεστος μπορεί να είναι ενας άνθρωπος ακόμα και αν υποτίθεται οτι είναι Ιερέας, που τον κάλεσε ο Κύριος για να ταΐσει τα πρόβατα του, για να τα συμπονεσει και στις δύσκολες στιγμές να κλάψει μαζί τους και να τα συμπαρασταθεί ; 
«Τάφος ανοιχτός ειναι ο λάρυγγας τους. Ανέκαθεν εξαπατουσαν με τη γλωσσα του! Θανατηφορων φιδιων δηλητηριο κρυβεται στα χειλη τους !! Το στόμα τους ειναι γεμάτο κατάρα και πίκρα»(Ρωμαιους 3:13-14) ειναι η ακτινογραφία της ψυχης του μη αναγεννημενου Χριστιανου, του φαινομενικά Χριστιανού, που μπορεί για το προσωπικό του κέρδος να σε ραντίσει με χαμόγελα και ευγένεια, αλλά ουε και αλίμονο αν αισθανθεί οτι μελλοντικά κέρδη του η παρουσία σου τα απειλεί.
Ειναι αλήθεια οτι το ένδυμα μου, η το ένδυμα σου η τα ράσα σου δεν σε κάνουν παιδί Θεού, αλλα μόνο η καρδιά σου. Μόνο αν επιστρέψεις με μετάνοια στον Χριστό συνειδητοποιώντας οτι εισαι αμαρτωλός προορισμένος στον Αιώνιο χαμό, απο τον Χριστό θα συγχωρεθείς και θα έχεις την ελπίδα οτι μετα θάνατο μαζι με τον Κύριο σου θα βρεθείς.
Αδελφια μου ο Κύριος λέει στον καθένα που ειναι απλως Χριστιανός της ταυτότητας αλλα ποτε δεν άνοιξε την Καρδια του στον Ίδιο σωτήρα και Κύριο του να τον δεχτεί «Μπορεί ν' αλλάξει ο μαύρος το χρώμα του ή η λεοπάρδαλη τα στίγματά της; Άλλο τόσο κι εσείς μπορείτε ν' αλλάξετε και να κάνετε το καλό, τώρα που έχετε μάθει να κάνετε το κακό.» (Ιερεμίας 13:23)
Φιλοι μου ο Χριστός είπε «Εγω ειμαι το φως του Κόσμου. Όποιος ακολουθεί εμενα δεν θα περπατήσει στο σκοτάδι αλλα θα εχει το ΦΩΣ της Ζωης!!»(Ιωαννης 8:12)
Φιλε όποιος και αν είσαι το Αγιο Πνεύμα σου λέει «Ξυπνα εσυ που κοιμάσαι και ΑΝΑΣΤΗΣΟΥ απο τους νεκρούς -απο ολους αυτους που πιστεύουν οτι παρόλο που δεν εχουν καρδιακή κοινωνία με τον Χριστό χαρη στην εκκλησία τους στον παράδεισο θα μπουν- και θα σε φωτίσει ο Χριστός !!»(Εφεσιους 5:14)
Ζήτησε τον Χριστό τώρα ακόμα που ζεις, και άνοιξε την καρδιά σου στον Χριστό και στην ευλογία του θα μπεις και ποτε δεν θα χαθείς !! (Ιωάννης 10;9,αποκάλυψη 3;20) Αμήν

No comments:

Post a Comment