Popular Posts

Thursday 25 February 2016

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ=ΛΥΤΡΩΤΙΚΉ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ << Να πετάξετε από πάνω σας τον παλιό εαυτό σας, που σας συνδέει με την προηγούμενη ζωή σας και που φθείρεται με τις απατηλές επιθυμίες του. Να ανανεωθείτε σ’ όλο το πνευματικό σας βάθος. Να ντυθείτε τον καινούριο άνθρωπο, που ο Θεός κατά το σχέδιό του τον έχει πλάσει για να ζει με δικαιοσύνη και αγιότητα που προέρχονται από την αλήθεια.>> (Εφεσιους 4:22-24)
25) Πετάξτε από πάνω σας το ψέμα και ο καθένας ας λέει την αλήθεια στο διπλανό του, γιατί είμαστε μέλη του ίδιου σώματος.26) Όταν οργίζεστε, μη φτάνετε ως την αμαρτία· η δύση του ήλιου ας μη σας βρίσκει ακόμα οργισμένους. 27)Μη δίνετε με τη συμπεριφορά σας χώρο να δρα ο διάβολος.
28) Όποιος έκλεβε ας μην κλέβει πια, αλλά ας εργάζεται τίμια με τα δικά του χέρια, για να μπορεί να δίνει και σ’ όποιον έχει ανάγκη. 29) Κανένας βλαβερός λόγος ας μη βγαίνει από το στόμα σας παρά μόνο ωφέλιμος, που να μπορεί να οικοδομήσει, όταν χρειάζεται, και να κάνει καλό σ’ αυτούς που τον ακούνε. 30) Μη λυπείτε με τη συμπεριφορά σας το Πνεύμα το Άγιο του Θεού, το οποίο αποτελεί τη σφραγίδα του Θεού πάνω σας, εγγύηση ότι θα έρθει η ημέρα της τελικής απολύτρωσης. 31) Διώξτε μακριά σας κάθε δυσαρέσκεια, θυμό, οργή, κραυγή, κατηγόρια, καθώς και κάθε άλλη κακότητα 32) Να φέρεστε μεταξύ σας με καλοσύνη κι ευσπλαχνία, και να συγχωρείτε ο ένας τον άλλο, όπως κι ο Θεός συγχώρησε κι εμάς δια του Χριστού. Αμην! (Εφεσιους 4:25-32) Και φίλε και αδελφέ μου, με την βοηθεια του Χριστου την παλιά συμπεριφορά μπορώ και μπορείς να την αλλάξεις αν τον Χριστο προσωπικο Σωτηρα σου εχεις δεχτεί και τον ακολουθείς !!! << Σε ολες τις περιστάσεις βγαίνω/εις νικητης ΧΑΡΗ στον ΧΡΙΣΤΟ που με/σε ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ >> (Φιλιππησους 4:13) Αν ανήκεις στον Χριστο, αν εισαι δικο του Πιστό παιδι ΟΧΙ μονο σε ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ αλλα και ΑΙΩΝΙΑ Ζωη σου εχει χαρίσει και μετα θάνατο μαζι του θα βρεθείς !! <<Πατέρα, αυτους που μου έδωσες, θελω, οπού είμαι εγω να ειναι κι αυτοί μαζι μου !! για να βλέπουν τη δική μου δοξα!!>>(Ιωαννης17:24)
Την δόξα του Χριστου θα την δει καθε γνήσιο πιστό του Παιδί !

No comments:

Post a Comment