Popular Posts

Friday 19 February 2016

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ; = Απόρριψη είναι ΑΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ και απορρίπτω σημαίνει ΑΡΝΙΕΜΑΙ να δεχτώ. Το ευαγγέλιο μας πληροφορεί ο Χριστός στους δικούς του ήρθε, και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ  < δηλαδή  αρνήθηκαν να τον Εμπιστευτούν >  Σ' όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, <τον εμπιστεύτηκαν με την ζωή τους> σ' ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ, σ' εκείνους που πιστεύουν στ' όνομα του. Και δεν γεννήθηκαν αυτοί απο σαρκική μείξη, Ούτε από ανθρωπινή θέληση, ούτε από ανδρική επιθυμία, αλλά από τον ΘΕΟ !»(Ιωαννης 1;12-13) και ο Χριστός από τον καθένα από  εμάς σήμερα ζητά να του ανοίξουμε την καρδία μας ώστε στην ευλογία του να μπούμε :"Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20) 

Αν όμως το κάλεσμα του Χριστού αγνοείς και αμελείς  την καρδιά σου να την ανοίξεις  και σωτήρα σου να τον δεχτείς σημαίνει οτι τον δεν τον τιμάς, και δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή από το να μην καταδέχεσαι τον Χριστό -που σταυρώθηκε για σένα για να φορτωθεί τις αμαρτίες σου- προσωπικό σωτήρα σου να τον δεχτείς <<Φαντάζεστε πόσο ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ θα είναι η ΤΙΜΩΡΙΑ την οποία άξια θα υποστεί εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ το Γιο του Θεου...... και φερθηκε ετσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Πνευμα της ΧΑΡΗΣ με το οποίο αγιάστηκε.(Εβραίους 10:29)  λέει σ'ολους μας ο λόγος του Κυρίου. 
"Κύριε Ιησού Χριστέ μου μετανοώ που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα και σε απόσταση σε κρατούσα. Σου ανοίγω σήμερα την καρδιά μου και σου ζητώ να έρθεις και να ζήσεις μαζί μου ολες τις ήμερες τις ζωής μου. Συγχώρησε με τον αμαρτωλό/η" Αμήν. Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό και τον συμφιλιώνει για πάντα με τον Θεό !!

No comments:

Post a Comment