Popular Posts

Saturday 13 February 2016

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ Σ' ΟΣΟΥΣ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ

Το μεγάλο λάθος είναι να ζεις την ζωή που ζεις με τις χαρές της και λύπες τις, την βαριεστικη της επανάληψη, την βαβούρα της, τα πάθη και την αντιξοότητα της και να μην μπορείς να διανοηθείς  οτι ο Χριστός έχει μια ασυγκράτητη δυναμική ζωή για σένα, μια ζωή που δεν μπορείς να την διανοηθείς προκαταβολικά όπως ουτε ο Άποστολος Παύλος ούτε κανένας Απόστολος δεν διανοήθηκε πριν την συνάντηση του με τον Χριστό. 
Όλοι μας είμαστε σαν την Σαμαρείτισσα που πήγαινε κάθε μέρα στο πηγάδι να αντλήσει νερο για να πιει και να δροσιστεί, ο καθένας χωρίς τον Χριστό κάπου τρέχει να αντλήσει *νερό* να δροσιστεί και ακριβώς όπως τη Σαμαρείτισσα η δροσιά που λαμβάνει ειναι περιορισμένης διαρκείας, επιπλέον καταντάει μονότονη, επαναληπτική, και σε πολλές περιπτώσεις είναι ενοχοποιητική, η καταντάει βαρετή.
Και όπως η Σαμαρείτισσα που δεν μπορούσε να διανοηθεί οτι ο Χριστός ειχε κατι να της δώσει που θα την ΕΔΙΝΕ ΔΡΟΣΙΑ ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ «Όποιος πιει το *νερό* που θα του δώσω εγώ, αυτός ΔΕΝ θα ΔΙΨΑΣΕΙ ΠΟΤΕ. Απεναντίας το *ΝΕΡΟ* που θα του δώσω, θα γίνει ΜΕΣΑ του μια ΠΗΓΗ που θα ΑΝΑΒΛΎΖΕΙ *ΝΕΡΟ* ζωής Αιώνιας»(Ιωάννης 3:14) ετσι και εσυ φίλε μου αδυνατείς να διανοηθείς το *νερό* την Ευλογία και την αλλαγή Ζωής που θα λάβεις χάρη στο Άγιο Πνεύμα που ο Χριστός θα σε βαπτίσει, οταν τον Χριστό και εσύ οπως η Σαμαρειτισσα και όπως η Μαρία η Μαγδαληνή και ο Σαούλ, και ο ληστής στον σταυρό τον εμπιστευτείς και του ζητήσεις να σου δώσει το *νερό* την Ευλογία του. 
Όσο επιτυχημένος και καλοβολεμένος/η  κι' αν εισαι, κι' αν είσαι Θρήσκος η αν δεν είσαι, στη ξεραΐλα της μονοδιάστατης Ζωής όπως η Σαμαρειτισσα πριν ζητήσει νερό από τον Χριστό ζεις, και μόνο οταν στον Κύριο Ιησού Χριστό ανοίξεις διάπλατα την καρδία σου και Σωτήρα σου τον δεχτείς, τοτε στην τρισδιάστατη ευλογημένη Ζωή που δεν μπορείς να φανταστείς η να διανοηθείς  και εσυ θα μπεις !!!

Φίλε όποιος ήρθε στον Χριστό η Ζωή του άλλαξε ριζικά, έγινε τρισδιάστατη -ο Πατήρ, Υιός και Αγιο Πνεύμα- ειναι μέσα του/ης, δεν σκαμπανεβάζει στα κύματα της ζωής σαν βάρκα χωρίς πηδάλιο, γιατί το πηδάλιο της Ζωής του/ης το κρατεί ο Χριστός, και εκείνος μπορεί μεσα απο καθε φουρτούνα ζωής  με ασφάλεια να τον πλοήγησει στο Αγιο και τέλειο θέλημα του, και την καρδιά του με το *νερό* του κάθε μέρα να τη δροσίζει !!
«ΕΚΕΙΝΑ που μάτι δεν είδε και αυτί δεν άκουσε και νους ανθρώπου ΔΕΝ τα ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΕ, ΕΚΕΙΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Ο ΘΕΟΣ  γι' αυτους που τον ΑΓΑΠΟΥΝΕ!!» (Α.Κορινθιους 2:9) 

Ναι φίλε μου,την ΔΥΜΑΜΙΚΗ, καταπληκτική περιπέτεια ζωής με ΑΙΩΝΙΑ ΔΡΟΣΙΑ Ψυχής θα γνωρίσεις και εσύ οταν τον Χριστό Σωτήρα σου τον καλωσορίσεις στην καρδια σου και αρχίσεις και τον ακολουθείς. Αμην!

No comments:

Post a Comment