Popular Posts

Sunday 21 February 2016

ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΠΑΥΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Η ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ;

Αν ο διαχωρισμός της μετα θάνατο ζωής δεν ηταν τόσο φοβερός δεν θα μας ένοιαζε που θα καταλήγαμε, αλλα επειδή ο διαχωρισμός ειναι φοβερότατος, απο την μια πλευρά ζωη στον παράδεισο στην ευλογημένη παρουσία του Πατρός  και συνεστίαση στο γιορταστικό τραπέζι του Θεού(Ματθαίος 8;12) στο γαμήλιο δείπνο του Χριστού και απ' την αλλη η Αιώνια διαφθορά της άφθαρτης ψυχής στο απόμακρο  ζοφερό σκοτάδι εκει που θα το κλάμα και το τρίξιμο των δοντιών ειναι αιώνιο.(Ματθαιος 22:13,25:30) που κοινώς αποκαλείτε κόλασης η και το καμίνι της φωτιάς (Ματθαιος 13:42) η εν Ζωή επιλογή μας έχει αιώνια φοβερή σημασία.

Πρέπει σοβαρά να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε από τον παράδεισο να μην αποκλειστούμε.
Το Ευαγγέλιο φίλοι μου μας πληροφορεί οτι όλοι μας έχουμε αμαρτήσει κι' οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΣΕΙ (Ρωμαίους 3:10-13) και είμαστε υπόλογοι ΥΠΟΔΙΚΟΙ στον ΘΕΟ (Ρωμ 3;19) γιατί όλοι μας ΑΜΑΡΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.(Ρωμ 3;23) Δηλαδή ασχέτως πόσο άγιος κάποιος σου φαίνεται όλοι είναι ΥΠΟΛΟΓΟΙ στον Θεό, ο καθένας από  εμάς ειναι ΥΠΟΛΟΓΟΣ στον ΘΕΟ για τις αμαρτίες του, δηλαδή οφείλει να  πληρώσει  τον απλήρωτο λογαριασμό των αμαρτιών του, και ο ΜΙΣΘΟΣ, το χρωστούμενο  για την αμαρτία είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ,(Ρωμ 6:23) δηλαδή η αιώνια απομάκρυνση της αθάνατης ψυχής απο την Ευλογημένη παρουσία του Πατρός και του Γιου, αιώνιος πόνος και κλάμα οδύνης της άφθαρτης ψυχής που τον Θεο επιθυμεί και ποτε πια δεν θα τον δει αλλά στο απόμακρο και βαθύ σκοτάδι για πάντα θα ζει.
Τα καλά όμως νέα ειναι οτι το Χρέος μας, την τιμωρία για την δική μας αμαρτία την πλήρωσε στο ακέραιο ο αναμάρτητος Χριστός !! « ΕΚΕΙΝΟΝ που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΑΜΑΡΤΙΑ, ο Θεός τον ΕΚΑΝΕ ΑΜΑΡΤΙΑ για ΧΑΡΗ μας, με σκοπό να γίνουμε εμείς ο ΚΑΡΠΟΣ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ του ΘΕΟΥ χάρη στον Χριστό !!» (Β.Κορινθιους 5;20)
Χάρη στην θυσία του αναμάρτητου Χριστου, να ΠΛΗΡΩΣΕΙ στον σταυρό την τιμωρία τα λύτρα της δικής μας αμαρτίας τώρα όποιος τον Χριστό με την καρδιά του τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και προσωπικό Σωτήρα του τον δεχτεί ειναι ΔΙΚΑΙΟΜΕΝΟΣ από τον ΘΕΟ και δεν οφείλει να πληρώσει την τιμωρία για τις δικές του αμαρτίες !!(Α.Πετρου2:24) 
Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ του έγινε ΔΩΡΕΑ με την χάρη του Θεού, ΜΕΣΩ του ΑΠΟΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ του Ιησού Χριστού, τον οποίον ο Θεός όρισε να γίνει δια πίστεως το μέσο ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ με το ίδιο του το αίμα !!( Ρωμ 3:24-26)
Όποιος όμως υποτιμά τον Χριστο και αρνείται την προσφορά Σωτηρίας του (Αποκάλυψη 3;20) αρνείται προσωπικό Σωτήρα του να τον δεχτεί αυτός για τις αμαρτίες είναι ΥΠΟΛΟΓΟΣ στον Θεό και μακριά του στον τόπο των βασάνων στο ζοφερό σκοτάδι για πάντα θα αποκλειστεί.(Ματθαίος 22;13,25;30)
Φίλε μου από την απάντηση της καρδιάς σου στο κάλεσμα του Χριστού "Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20) η ΟΧΙ εξαρτάται αν με τον Θεό και Χριστό στον παράδεισο μετά θάνατο θα βρεθείς η στην Αιώνια Κόλαση για πάντα θα αποκλειστείς.
Σου εύχομαι τον Χριστό μ' ολη σου την καρδιά να τον εμπιστευτείς, προσωπικό Σωτήρα σου να τον δεχτείς και στον Παράδεισο και  Γαμήλιο Δείπνο του Χρίστου μας (Αποκαλυψη 19;9) να παρευρεθείς. Αμην!
«Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωη  κανείς δεν πηγαίνει στον Πατέρα παρά μόνο αν περάσει από μένα.(Ιωαννης 14:6) 

«Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)

No comments:

Post a Comment