Popular Posts

Wednesday 1 October 2014

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ;

Φίλοι, αφού η Αγία γραφή καταδικάζει την ασέβεια των παιδιών προς τους γονείς, ποσο περισσότερο καταδικαστέα ειναι η ασέβεια προς τον Θεο και τον λόγο του. Οι ψυχολόγοι μας βεβαιώνουν οτι περισσότερο και απο την Αγάπη η ανδρική καρδιά ζητάει το σέβας, η γυναίκεια όμως την Αγάπη και Θαλπωρή.
Προσωπικά, κάθε ομολογημένο σφάλμα είμαι διατεθειμένος να συγχωρήσω στον εγγονό μου, αλλά οχι την Ασέβεια και την κοροϊδία,( αν και τον συγχωρω) που ομως μερικές φορες την κάνει, και δυστυχώς πολλοί απο μας την χρησιμοποιούν για να αποφύγουν τις ευθύνες τους.
Ο Κυριος όμως προειδοποιεί ολους τους υποκριτές και ασεβείς και μέσω του Ησαΐα λέει «Αλίμονο σ'εκείνους που λενε το κακό καλό, και το καλό κακό, που παριστάνουν το μαύρο ασπρο, και το άσπρο μαύρο, που κάνουν το πικρό γλυκό και το γλυκο πικρο»(Ησαΐας 5:20)
Και όμως αυτό κάνει και η κοινωνία μας σήμερα, και μάλιστα σε καθε τομέα της ζωής Οχι μόνο αποκαλεί την Ομοφυλοφιλία φυσιολογική μορφή υγειάς σεξουαλικότητας, αλλά επικροτεί την αλλαγή φύλλου, τον άνδρα να γίνεται γυναίκα, και την γυναίκα να γίνεται άνδρας. Αυτος που πλουτίζει με απατεωνιές εκτιμάτε και ο φτωχός και τίμιος υποτιμάτε. Αυτοί που πορνευουν οι *κατακτητές* και οι ντίβες ειναι τα είδωλα της κοινωνίας μας, και η μοιχεία πλεονάζει και ζωές καταστρέφει. Η εκδίκησης και ο θρησκευτικός φανατισμός κυριεύει ανθρώπους και λαούς, και οι ξιπασμένοι λένε οτι εκδικούνται γιατί τιμούν τον Θεό.
Η κάθε είδους υποκρισία και δικαιολόγηση της Αμαρτίας ειναι Ασέβεια προς τον Θεο, και απομακρύνει τον αμαρτωλό απο την χάρη του. Καθε ψέμα ειναι φοβέρα ζημιογόνο, ακόμα και οταν υποτίθεται οτι ειναι προϊόν *ευσεβιας*, όπως όταν πολλοί μέσα απο την εκκλησία Υμνουν και αποκαλούν την μητέρα του Χριστού ΠΥΛΗ του Ουρανού και Πόρτα του παράδεισου, ενω η αλήθεια είναι οτι ΣΤΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΛΗ και ΣΤΕΝΟΧΩΡΟΣ ο δρόμος που οδηγεί στη Ζωή (Ματθαιος 7:14) και λιγοι τον βρίσκουν και ο ΔΡΟΜΟΣ και Η ΠΥΛΗ είναι μόνο ο ΧΡΙΣΤΟΣ « ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ, Αν κανείς προσφύγει Σ'ΕΜΕΝΑ ως ΕΙΣΟΔΟ θα ΣΩΘΕΙ(Ιωαννης 10:7,9) «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ, και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η Ζωη.Κανενας ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ στον πάτερα παρα μονάχα περνώντας απο μενα»(Ιωαννης 14:6) λέει ο Θεός ο δημιουργός του Κόσμου Κύριος Ιησούς Χριστός.
Φιλοι, όποιος αποθεώνει και λέει οτι η μητέρα του Χριστού είναι η ΠΟΡΤΑ του Παράδεισου και παρασύρεται σε ψευδής θριαμβολογίες, τον ΣΩΤΗΡΑ ΘΕΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΥΠΟΤΙΜΑ και ειναι υπόλογος οχι μονο για ασέβεια, αλλα θα λογοδοτήσει και για τις ψυχές που θα χαθούν και στον παράδεισο δεν θα μπουν, επειδή πίστευσαν το ΨΕΜΑ οτι η ΜΑΡΙΑΜ είναι η Πύλη και η Πόρτα, παρα την ΑΛΗΘΕΙΑ οτι Ο ΘΕΟΣ και ΚΥΡΙΟΣ ειναι η ΜΟΝΗ ΠΟΡΤΑ, Η ΜΟΝΗ ΠΥΛΗ, Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ και εκτός αυτού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αλλος ΣΩΤΗΡΑΣ.(Πράξεις 4:12)
Διαβολική Κοροϊδία ειναι καθε Ψέμα, κάθε λόγος που είναι αντίθετος με τον λόγο του Θεου, ειναι κάθε λόγος που παρουσιάζει το καλό ως κακό, την αμαρτία ως έγκυρη και νόμιμη ηθική πράξη, που παρουσιάζει το Ψέμα και την αηδία ως αρετή και πράξη για μίμηση, την διαφθορά ως εξελιγμένη έκφραση της Κοινωνίας, και που καταπατάει τις Αιώνιες ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ Ηθικές Αξίες που μας έδωσε ο ΘΕΟΣ !

No comments:

Post a Comment