Popular Posts

Wednesday 29 October 2014

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΒΕΛΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ.

Αδελφέ μου τι θα κάνεις όταν μαύρα σύννεφα σκεπάσουν τον Ορίζοντα σου, όταν ο γιατρός θα σου πει οτι εσύ η η κορούλα σου, έχει ανίατη αρρώστια; Όταν η γυναίκα σου σου πει οτι της Έχεις ραγίσει την  καρδιά και οτι δεν σ' αγαπά πια; Όταν θα έχεις χάσει την δουλεία σου και δεν θα έχεις τις δόσεις να πληρώσεις;
Όταν το έθνος σου  θα έχει φαλιρίσει, και ο εχθρός σου θα είναι στα παράλια σου και κάνει ναυτικές ασκήσεις ; ;

Ο Κύριος μας είπε οτι «ΜΑΚΑΡΙΟΙ -ειναι- ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙ»  ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ  THΣ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ KAI ΔΕΝ  ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ !! 
Μακάριοι αυτοί που εγκαίρως συνειδητοποιήσουν οτι από μόνοι τους ΧΩΡΙΣ την Βοήθεια του, από την επικείμενη καταστροφή δεν θα ξεφύγουν αλλά αν στον  ΧΡΙΣΤΟ ΤΡΕΞΟΥΝ θα ΣΩΘΟΥΝ «Όποιος ΕΡΘΕΙ σε ΜΕΝΑ, ποτε δεν θα πεινάσει,και όποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ -και εννοείται με την Καρδία του- ΣΕ ΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΨΑΣΕΙ ΠΟΤΕ »(Ιωάννης 6;24) Μακάριοι όλοι εκείνοι που μόλις τα μαύρα σύννεφα φανούν στον ορίζοντα τον Χριστό επικαλεστούν και σ'ΑΥΤΟΝ αρχίσουν ασταμάτητα να βελαζουν !! 
«Όποιος ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ το Όνομα του Κυρίου θα ΣΩΘΕΙ»(Ρωμ 10;13) Όποιος ταλαιπωρημένος και βαριά φορτωμένος αμαρτωλός στον ΧΡΙΣΤΟ αρχίσει να ΒΕΛΑΖΕΙ και την  σωτηριακη του Επέμβαση Ζήτα θα ΣΩΘΕΙ, γιατί ο Χριστός δεν ήρθε για τον υγιή, αλλά γι'αυτόν που πονά και διψά και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του Ζητά, για να ΣΩΣΕΙ το ΑΠΟΛΩΛΟΣ.(Λουκάς 19:10)  Ήρθε βοήθεια να δώσει σε κάθε ταπεινό που προστρέξει  σ΄ Αυτόν.«Αν κανεις ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ θα ΣΩΘΕΙ και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή»(Ιωαν 10:9)

Φίλοι μου, αν οι Βυζαντινοί είχανε μετανοήσει για την θρησκευτική τους υπεροψία, ο ΚΥΡΙΟΣ δε θα τους άφηνε  να λεηλατηθούν από τους Οθωμανούς, αλλά θα ήτανε στο Πλευρό τους βοήθεια και ΑΣΦΑΛΕΙΑ να τους δώσει. Επέτρεψε ο Κύριος την άλωση της Κωνσταντινούπολης για να κερδίσει όλους εκείνους που στην επικείμενη καταιγίδα και καταστροφή μ' όλη τους την καρδιά τον ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΝ τον  ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ και του ζήτησαν να τους χαρίσει την Ζωή τους και ποτέ να μην τους αφήσει!!! 
Φίλοι μου, ο Χριστός κάθε κραυγή βοήθειας, κάθε ΒΕΛΑΣΜΑ θα απαντήσει, και Θάρρος, ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΣΙΓΟΥΡΙΑ θα βάλλει στην καρδιά εκείνου που ειλικρινά τον αναζητά. 
Φίλε αυτοί που τον Χριστό αναζητούν που ΒΕΛΑΖΟΥΝ σ' Αυτόν απο τον Χριστό θα ΣΩΘΟΥΝ(Ιωάννης 1;12-13) και θα είναι γεμάτοι ΕΛΠΙΔΑ, ΘΑΡΡΟΣ και ΧΑΡΑ και δεν θα βλέπουν πια την κατάσταση από την απελπιστική πλευρά, γιατί ο Χριστός θα ειναι στο Πλευρό τους ΣΩΤΗΡΑΣ τους και ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ τους.(Ιωαν 14:23,Εβρ 13:5) 
Eκεινοι που στον ΚΥΡΙΟ  θα ΕΛΠΙΖΟΥΝ, θα ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ τις δυνάμεις τους. Φτερά θα αποκτούνε σαν του Αϊτού. Θα τρέχουν ΧΩΡΙΣ να ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝ, θα βαδίζουν δίχως και ν'αποσταινουν. (Ησαΐας 40:31) Είναι η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Υπόσχεσης του Κυρίου για όποιον τον ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ για όποιον και Όποια Δεν αποκάμει αλλα ΒΕΛΑΖΕΙ σ' ΑΥΤΟΝ και την ΒΟΗΘΕΙΑ του Ζητά !!! 
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα Ευλογήσει και από κάθε συμφορά θα ΣΩΣΕΙ όποιον και όποια μ΄όλη του την ΚΑΡΔΙΑ τον ΖΗΤΗΣΕΙ. ΑΜΗΝ ! 

No comments:

Post a Comment