Popular Posts

Thursday 16 October 2014

«Μεγαλύνει η ψυχή μου τον Κύριο, και ΒΡΗΚΕ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ το πνεύμα μου στο Θεο, το ΣΩΤΗΡΑ μου»

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ Ο ΑΓΙΟΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ (Αποκάλυψη 6:10)  Και Μακάριος όπως η κατα σάρκα μητέρα του Μαριάμ είναι όποιος δεν αρνείται να τον ομολογήσει Κύριο και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του Σωτήρα

Ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός είναι ο μοναδικός δεσπότης που εξαγοραζει τους αμαρτωλούς (Ιουδας 4) κι αν δεν είσαι δικός του, αν δεν έχεις ανοίξει την καρδιά σου και Σωτήρα σου δεν τον έχεις δεχτεί είσαι αδέσποτος, δεν είσαι δικό του πρόβατο. Το πλοίο που παίρνει  κάθε αμαρτωλό στον Παράδεισο είναι ο Χριστός, και κανένας στον Παράδεισο δεν εχει μπει που ο Χριστός δεν τον έχει εξαγοράσει ο ίδιος με το αίμα του «Άξιος εισαι να πάρεις το βιβλίο και να ανοίξεις τις σφραγίδες, γιατί σφάχτηκες και με το ΑΙΜΑ σου μας ΑΓΟΡΑΣΕΣ για τον Θεό, από καθε φυλή και γλώσσα και λαό και έθνος»(Αποκάλυψη 5:9) είναι ο ύμνος  όλων εκείνων που τον Χριστό Σωτήρα τους δέχτηκαν και οπως η Μαριάμ ομολόγησαν οτι Χαρη του ΣΩΘΗΚΑΝ ! 

Στον Χριστό βασίστηκε η μητέρα του Κυριου μας και τον ομολόγησε ΣΩΤΗΡΑ της όταν είπε «Μεγαλύνει η ψυχή μου τον Κύριο, και ΒΡΗΚΕ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ το πνεύμα μου στο Θεο, το ΣΩΤΗΡΑ μου»(Λουκάς 1:46-47) και η δίκη σου ψυχή αδελφέ μου και αδελφή μου αγαλλίαση θα βρει οταν το Ευλογημένο παράδειγμα της  Μαριάμ μιμηθείς και στον Χριστό μ'ολη σου την καρδιά τον εμπιστευτείς ! 
Ο Χριστός ήταν ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ της Μαριάμ, και αν και εσύ  δεν του ανοίξεις την καρδιά σου  και δεν γίνει και  δικός σου Δεσπότης μακριά του θα χαθείς. 
Γι'αυτό ελα αδελφέ μου στου Χριστού την αγγελία, 
Ελα τώρα για να λάβεις Σωτηρία και χαρά !!
 
Ο Χριστός κανέναν δεν θα αφήσει αβοήθητο που την χάρη του και το Έλεος του ζητήσει,(Ρωμαίους 10:13) αλλά Αιώνια Ζωή θα χαρίσει σε κάθε αμαρτωλό που τον επικαλεστεί  και Προσωπικό Σωτήρα του δεχτεί. Αμην! 
"
 Kυριε Ιησού ΧΡΙΣΤΕ, συγχώρησε με τον αμαρτωλό που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα, και την Χάρη σου αγνοούσα.ΓΕΝΗΘΗΤΩ το θέλημα σου στη Ζωή μου.Είμαι δικός σου."Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό.   

No comments:

Post a Comment