Popular Posts

Friday 24 October 2014

Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΥΣΑΥΡΟΣ

Ο Χριστος ειναι ο κρυμμένος ΘΥΣΑΥΡΟΣ και Μακάριος είναι αυτός που θα αφήσει τα πάντα γι' Αυτόν και θα τον ακολουθήσει !!!
Πράγματι η βασιλεία του Θεού, η κοινωνία με τον Χριστό, και το δώρο του της Σωτηρίας του Χριστού ειναι ο κρυμμένος θησαυρός, που δεν φαντάζει όπως οι Χρυσοΰφαντες στολές των αρχιεπισκόπων με τα αυτοκρατορικά τους στέμματα και τις χρυσεπενδητες ποιμαντικές πατερίτσες, αλλά όποιος και όποια τον διακρίνει θα αφήσει θα δώσει τα πάντα για να τον αποκτήσει!
O Ησαΐας για τον Χριστό λέει «Ήτανε ΠΕΡΗΦΡΟΝΗΜΕΝΟΣ απο τους ανθρώπους < και παραμένει μέχρι σήμερα για τον καθένα που αρνείται την καρδία του να του ανοίξει και Σωτήρα του να τον δεχτεί> κι ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟΣ .Άνθρωπος φορτωμένος θλίψεις, του πόνου σύντροφος..... τον ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ, του δώσαμε την ΚΑΤΑΦΡΟΝΙΑ μας, κι ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ»(Ησαΐας 53:3) αυτή ήταν και είναι η παγκόσμιος ανταπόκρισης και του καθενός που αρνείται Σωτήρα του να τον δεχτεί !!
Αχρείαστος και παρακατιανός είναι ο Χριστός ανάμεσα μας, αφού πιστέψαμε το καλοσερβιρισμενο ΨΕΜΑ οτι χωρίς στον Χριστό να δωθουμε και προσωπικό Σωτήρα μας να τον να τον δεχτούμε στην Βασιλεία του θα μπούμε.
Αμ δεν είναι έτσι φίλε μου, γιατί όταν όλα όσα μπορείς και δεν μπορείς προσπαθήσεις, θα γνωρίσεις οτι αν τον Χριστό Σωτήρα σου δεν τον δεχτείς μακριά του θα χαθείς, γιατί δεν διέκρινες οτι ο Χριστός είναι ο κρυμμένος ΘΥΣΑΥΡΟΣ, ο επι γης Παντοδύναμος Πανταχού Παρών Θεός ο μόνος που μπορεί αμαρτίες να συγχωρεί και να χαρίζει το ΔΩΡΟ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ,(Ιωαν 7:37,10:10,27,11:25) της ΑΙΩΝΙΟΥ μ'Αυτόν και τον Πατέρα στον Παράδεισο ΖΩΗ !
Φίλε μου, μην ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ στον εαυτό σου να ξεγελιέται, να πιστεύει οτι με το αζημίωτο, οτι χωρίς απο τον Χριστό να εξαρτηθείς στην αιώνια Ζωή θα μπεις, γιατί αν συνεχίζεις να αναβάλλεις το άνοιγμα της καρδιάς σου, η περίοδος της Χάρης του θα κλείσει και καμία μετάνοια δεν θα ισχύσει γι'αυτούς που επέμεναν τον ίδιο και την χάρη του να περιφρονούν «Φαντάζεστε ποσο χειρότερη θα ειναι η τιμωρία την οποια ΑΞΙΑ θα ΥΠΟΣΤΕΙ εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ τον Γιο του ΘΕΟΥ»(Εβραίους 10:29)
Σήμερα αδελφέ μου ειναι η ήμερα της ΧΑΡΗΣ, σήμερα ειναι η ήμερα να ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ τον ΧΡΙΣΤΟ τον περιφρονημένο και κρυμμένο ΘΥΣΑΥΡΟ, που ψυχικά πλουτίζει και αιώνια Ζωή χαρίζει σε κάθε αμαρτωλό που επιστρέφει σ' ΑΥΤΟΝ. Αμήν να είσαι σήμερα εσύ ο επιστρέφων στον Χριστό απολωλός. Αμήν!

1 comment:

  1. MAT 13: 44 Η βασιλεία των ουρανών είναι, πάλι, όμοια με έναν θησαυρό, που είναι κρυμμένος μέσα στο χωράφι, τον οποίο, αφού τον βρήκε ένας άνθρωπος, τον έκρυψε, και, από τη χαρά του, πηγαίνει και πουλάει όλα όσα έχει, και αγοράζει εκείνο το χωράφι.
    45 Η βασιλεία των ουρανών είναι, πάλι, όμοια με έναν άνθρωπο έμπορο, που αναζητάει καλά μαργαριτάρια·
    46 ο οποίος, βρίσκοντας ένα πολύτιμο μαργαριτάρι, πήγε και πούλησε όλα όσα είχε, και το αγόρασε. !!!!!!

    ReplyDelete