Popular Posts

Thursday 30 October 2014

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ

Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό !!! 
Φίλοι πολλοί είπαν στον Χριστό "θα σ'ακολουθήσω όπου κι' αν πας" ( Λούκας 9:57-62), αλλά  τελικά δειλιασαν και παρέμειναν οι Κύριοι της Ζωής τους. Δεν ήσαν έτοιμοι να του παραδώσουν το τιμόνι της Ζωής τους. 

Αδέλφια, δεν θα μπουν στην βασιλεία του Χριστού εκείνοι που του λένε 'Κύριε, Κύριε' και τα λόγια του  «ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ ολοι εσείς που είστε βαριά φορτωμένοι κι' ΕΓΩ ΑΝΆΠΑΥΣΉ θα σας δώσω»(Ματ 11:28) τ' αψηφούν  αλλά μόνο εκείνοι που ΑΛΗΘΙΝΑ τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ και του παραδίνουν το τιμόνι της Ζωής τους, και τον ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. Κανένας που βάζει το χέρι του στο αλέτρι και κοιτάζει κατόπιν πίσω του.(Λουκας 9:62) που δεν είναι προετοιμασμένος στον Χριστό να δοθεί και να τον ακολουθεί, στην βασιλεία του δεν θα μπει !!

Αυτός που επιθυμεί στην βασιλεία του Χριστού να μπει πρέπει το ΕΓΩ του να ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ και να ζητήσει από τον Χριστό να πάρει το τιμόνι της Ζωής του !! «Όποιος θέλει να σώσει την Ζωή του θα την χάσει, και όποιος την ΧΑΣΕΙ για Χάρη μου , αυτός θα την ΣΩΣΕΙ»(Λουκάς 9:24)Είναι το αξίωμα της Σωτηρίας !!     
"Κύριε Ιησού Χριστέ ΓΕΝΗΘΗΤΩ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη ζωη μου". Είναι η προσευχή που αν είναι Ειλικρινής ο Χριστός θα την απαντήσει και με το Άγιο Πνεύμα του θα σε ΒΑΠΤΙΣΕΙ, θα σου δώσει το καινούργιο Παρών που λέγεται ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΕΙ ουτε θα  Σ'ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ! (Εβρ 13:5)Αμήν.
Σου εύχομαι στον Κύριο Ιησού Χριστό να δοθείς την προσευχή αφιερώσεως να προσευχηθείς, και την ΕΥΛΟΓΙΑ του κι'εσύ θα ΔΕΧΤΕΙΣ, και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ θα μπεις. Αμήν! 

No comments:

Post a Comment