Popular Posts

Friday 10 October 2014

ΘΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Είναι φοβερό όταν ξαφνικά μια μέρα ακούσεις απο την σύντροφο, η τον σύντροφο της Ζωής σου " Δεν σ' αγαπώ πια," η ακόμα χειρότερο οτι σ' εχει αντικαταστήσει με κάποιον άλλο η άλλη. Ο Κύριος όρισε τον Γάμο να ειναι για πάντα, αλλα λόγο της ανθρωπινής αδυναμίας μας, επιτρέπει την λύση του, ο ίδιος όμως ποτε δεν θα παύσει να αγάπα αυτόν η αυτή που του εχει δοθεί και τον ακολουθεί.
«Μπορεί τάχα η μάνα το βρέφος της να λησμονήσει, και να μην δείξει την αγάπη της στο σπλάχνο της που γέννησε; Μα αν ακόμα η εκεινες λησμονήσουν, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΛΗΣΜΟΝΗΣΩ» (Ησαΐας 49:15) ειναι η ωραιότατη υπόσχεση του Κυρίου μας σε κάθε παιδί του που τον ακολουθεί !!
Πολύτιμο κόσμημα είναι η τιμιότητα και η πιστότητα στον γάμο, αλλά ενω η δική μας πιστότητα και τιμιότητα δεν είναι πάντα στερεά ούτε ασάλευτη, του Κυρίου μας που έδωσε την ζωη του για να μας εξασφαλίσει Αιώνια ζωη είναι ΑΣΑΛΕΥΤΗ «Αν πεθάναμε μαζί του < αν δηλαδή τον ακολουθούσαμε   όλες  της ήμερες της ζωής μας > μαζί του επίσης θα ζήσουμε. Αν υπομενουμε < και παραμένουμε δικοί του> μαζι του θα ΣΥΜΒΑΣΙΛΕΥΣΟΥΜΕ !! Αν τον αρνούμαστε <αν απλώς είμαστε ονομαστικοί Χριστιανοί, και Οχι συνειδητοί, της καρδιάς που τον αγαπά και τον ακολουθεί> θα μας απαρνηθεί κι εκείνος. Κι αν εμείς όμως απιστούμε, ΕΚΕΝΟΣ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΤΟΣ! »Δεν θα εγκαταλείψει ο Κύριος το πιστό του παιδί που παρασύρθηκε κάποια στιγμή απο την αίγλη και την ρηχής φαντασμαγορικής Ζωής. «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ»(Β.Τιμοθεου 2:11)
Ο Κύριος μας υπόσχεται ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ σ' αυτόν η αυτή που τον βάλει πρώτο στην καρδιά του, καρδιά της κι' αποφασίζει να τον ακολουθεί «Δεν θα σ' αφήσω και δεν θα σ' εγκαταλείψω»(Εβραίους 13:5) αν ακόμα και η μητέρα σου σε λησμονήσει ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ σε ΛΗΣΜΟΝΗΣΩ (Ησαΐας 49:15)
"Θα σ' αγαπώ για πάντα" λέει ο Κύριος σ' αυτόν/η που θα τον ακολουθεί!
Εγώ ο ανάξιος, άρχισα να ακολουθώ τον Χριστό το 1987, και η σύζυγος μου μετά από ενάμιση χρόνο άρχισε να τον ακολουθεί, και χάρη στο μεγάλο του Έλεος και οι τρις μου κόρες μ'όλη τους την καρδιά τον αγαπούν κι'Αυτός ειναι το Στήριγμα τους, το Φως τους και η πηγή κάθε τους αισιοδοξίας και Ελπίδας στην Ζωή.
Και εύχομαι και για σένα αδελφέ μου αδελφή μου ο Κύριος να είναι ΠΡΩΤΟΣ στην Ζωή σου και να τον ακολουθείς. Σου υπόσχεται ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΑ !!!

See More

No comments:

Post a Comment