Popular Posts

Saturday 4 October 2014

H ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ

Ποια είναι η νοσταλγία σου και ποια είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ της ανθρωπινής καρδιάς ; 
Oλοι μας νοσταλγούμε,οι γονείς μας που αναγκασθηκαν να φύγουν απο την Αίγυπτο, πολυ νοσταλγούσαν τις παλιές *καλές * μέρες και τις ευκολίες της κοινωνίας εκεί, Το ιδιο κι' ολοι οι ελληνες του εξωτερικού νοσταλγούν στην Ελλάδα να βρεθούνε, αλλά καμια εκπλήρωσης της ΝΟΣΤΑΛΓΙΑΣ δεν ικανοποιεί την καρδια την μεγαλη ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ  που εχει καθε καρδια απο  τον ΘΕΟ να ΑΓΑΠΗΘΕΙ !!
 Ακόμα και οι ψυχολογικά υγιέστεροι , έχουν ένα καινό στην καρδια, όλοι μας έχουμε έχουμε ένα καινό στην καρδιά μας που μόνο η ΑΓΑΠΗ του ΘΕΟΥ μπορεί να βουλώσει ,ούτε το Σεξ, ούτε το ποτό, ούτε ο τζόγος, ούτε οι εκτός γάμου αμαρτίες, ούτε η Επαγγελματική επιτυχία, ούτε ο αθλητισμός, ούτε η δόξα , ούτε η φήμη, η η αναγνώριση τίποτε και καμία ουσία δεν μπορεί να ικανοποιήσει  την ΝΟΣΤΑΓΙΑ της καρδιάς να ΑΓΑΠΗΘΕΙ, παρα μόνο ο ΘΕΟΣ.!!!

Η κάθε καρδιά ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ από τον Θεό να ΑΓΑΠΗΘΕΙ, και μόνο όταν ο αμαρτωλός έρθει στον Χριστό, όταν ανοίξει συνειδητά την ΚΑΡΔΙΑ του στον Χριστό, τότε μόνο θα γιατρευτεί αυτή η *ανίατη* πληγή και η καρδιά του θα είναι πάλι υγιής !!
Αυτός που από τον Θεό έχει αγαπηθεί, στην ΑΝΑΠΑΥΣΗ εχει μπει, και δεν τρέχει αλλού για να δροσιστεί γιατί ο Χριστός έχει ανοίξει μέσα του την πηγή που αναβλύζει *νερό* Αιωνίου Ζωής !!
«Όποιος πιει από το νερό που θα του δώσω ΕΓΩ, αυτος ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΨΑΣΕΙ ΠΟΤΕ. Απεναντίας, το νερό που θα του δώσω, θα γίνει μέσα του μια ΠΗΓΗ που θα ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ *νερό* Αιωνίου Ζωής.»(Ιωάννης 4:14)
" Θα σ'αγαπώ ΑΙΩΝΙΑ, για πάντα!" λέει ο Κύριος στον καθένα που προσωπικό Σωτήρα του τον δεχτεί.
" Θα σ' ευλογήσω" λέει ο Κύριος σε κάθε πιστό του παιδί, και θα συνεχίσει να ευλογεί, να ενθαρρύνει, να Φωτίζει, να στερεώνει, να προστατεύει, να υποστηρίζει και να καθοδηγεί, κάθε πιστό του παιδί έως ότου στον παράδεισο μια μέρα ο ίδιος τον δεχτεί.Αμήν!

Αυτή την Αγάπη που ποτέ δεν στερεύει και που ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ κάθε ανθρώπινη ψυχή έχω γευτεί, και γι' αυτό στον Χριστό τον ΘΕΟ μου τα πάντα χρωστώ, γιατί γιατρεμένος στην καρδιά δυναμικά και γεμάτος ΧΑΡΑ τώρα πια ζω !  

No comments:

Post a Comment