Popular Posts

Monday 27 October 2014

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (Ρωμ 8:17)

Φίλε μου Ο ΚΥΡΙΟΣ μας να σ' ευλογεί ΠΛΟΥΣΙΩΣ !!!
Χαίρομαι που έδωσες σημείο Ζωής, ότι δηλώνεις Ζήλο Αγάπη και ΠΙΣΤΗ στον ΣΩΤΗΡΑ Χριστό, και οτι δεν ανήκεις στους ΘΡΗΣΚΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝ που λένε "Ορθοδοξία η Θάνατος" !!
Φίλε μου, σαν ΣΩΣΜΕΝΟΣ απο την ΧΑΡΗ του Κυρίου μας αμαρτωλός, επιθυμία της καρδιάς μου είναι να μεταδώσω όσο άπλα μπορώ, ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ σώζει κάθε ταλαιπωρημένο και βαρεία φορτωμένο αμαρτωλό που τον εμπιστευτεί και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ, και ΟΧΙ κάποια Εκκλησία !!
Στην Εκκλησία του Χριστού δηλαδή στο ΣΩΜΑ του, βρίσκονται όλοι οι ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΙ αμαρτωλοί που ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ σ' Αυτόν, που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΝΟΙΞΑΝ την ΚΑΡΔΙΑ τους στον Χριστό και που ο ΙΔΙΟΣ τους ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ με το ΑΙΜΑ του, απο κάθε φυλή, γλώσσα, Λαό και έθνος (Αποκάλυψη 5;9),και ΟΧΙ οι κατά συνθήκη *Χριστιανοί*  OXI αυτοί που οι *Ιερείς* τους απεκάλεσαν, τους Ονόμασαν Χριστιανούς όταν σαν βρέφη τους Βάπτισαν αλλά που ΠΟΤΕ τους δεν ΑΝΟΙΞΑΝ την ΚΑΡΔΙΑ τους στον ΧΡΙΣΤΟ, γιατί Χριστιανός δεν γίνεσαι ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ χωρίς ο ίδιος, η ίδια να ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ και τον ΧΡΙΣΤΟ προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς !!(Ιωαννης !:12-13,Αποκ 3:20)«Ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ και δεν τον δέχτηκαν. Σε όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ,< καρδιακά τον εμπιστεύτηκαν> σ' αυτούς έδωσε το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ. Κι'αυτοί γεννήθηκαν ξανά ΟΧΙ από σαρκική μείξη, ούτε από ανθρώπινη θέληση η ανδρική επιθυμία, αλλά από τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ !»(Ιωάννης 1:12-13)

Φίλε μου οι υποσχέσεις του Χριστού είναι για κάθε αμαρτωλό, που ασχέτως Γλώσσας, φυλής, και έθνους παει στον ΙΔΙΟ, στον Χριστό αποτανθεί.
«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ' ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37)" Aυτός χάρη στο Άγιο Πνεύμα, θα έχει την ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ του μέσα του!(Ιωάννης 7:37)Αδελφέ μου, ο Κύριος μας δεν θέλει κανένα πιστό του Παιδί να αμφισβητεί την ΣΩΤΗΡΙΑ του, αν έχεις ανοίξει την καρδιά σου και ΣΩΤΗΡΑ σου τον έχεις ΔΕΧΤΕΙ σ 'έχει ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ με το Άγιο του Πνεύμα του (Εφεσιους 1;9) κ που μαζι με το δικο μας Πνευμα ΜΑΡΤΥΡΕΙ οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ ..και ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ του Θεού και ΣΥΓΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ με τον Χριστο, και οτι αν βέβαια πάσχουμε μαζί του , θα δοξαστούμε και μαζί του !!( Ρωμαίους 8;16-17)

No comments:

Post a Comment