Popular Posts

Wednesday 22 October 2014

Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΟΥ

Η αγάπη στον Χριστό μας ειναι παραδοσιακή
Ποτε δεν μας αφήνει αλλα ειναι ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ
κι' αν δεν βαθύνει και γίνει Προσωπικη-ΚΑΡΔΙΑΚΗ ...

ολοι μας θα χαθούμε και μακριά του θα αποκλειστούμε ! !!

«Εγώ τους εμέ αγαπώντας αγαπώ· και οι ζητούντές με θέλουσι με ευρει» (ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ 8:17) είναι η αξιόπιστη βεβαίωσης του Σωτήρα Χριστού.
Φιλοι, η απελευθέρωση μας απο τον ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟ τρόπο ζωης σας, δεν επιτεύχθηκε με πληρωμή ΦΘΑΡΤΩΝ ΛΥΤΡΩΝ, οπως το ασήμι η το χρυσάφι, αλλά με το ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΙΜΑ του Χριστού...... (Α.Πετρου 1:18-19) και ομοίως η είσοδος μας στον Παράδεισο δεν θα επικυρωθεί χάρη στην συμμέτοχη μας στις ωραίες μας παραδόσεις που απολαμβάνουμε όπως < τα Χριστούγεννα, τα φώτα, τα δώρα,το Πάσχα, την Μεγάλη Παρασκευή, το Μεγάλο Σάββατο, την ΑΝΑΣΤΑΣΗ με την μαγειρίτσα, και το αρνί στην σούβλα την Κυριακή> αλλά απο την ΑΓΑΠΗ μας για τον Χριστό.
Το τεκμήριο της ΓΝΗΣΙΑΣ ΠΙΣΤΗΣ προς τον Χριστό ειναι η ΑΓΑΠΗ μας γι'Αυτόν, τίποτε λιγότερο: <<Η αποδεδειγμένη με τον τρόπο αυτο ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ της Πιστης σας (που χάρη στην αγάπη για τον Χριστό παραμένουμε πιστοί σ'αυτόν μέσα απο τις δοκιμασίες) που ειναι ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΗ απο το χρυσάφι.... κριθεί ΑΞΙΑ ΕΠΑΙΝΟΥ και ΤΙΜΗΣ και ΔΟΞΑΣΜΟΥ, oταν εμφανιστεί ο Ιησούς Χριστός,,,τον ΟΠΟΙΟΝ παρόλο που δεν τον είδατε τον Α Γ Α Π Α Τ Ε » (Α.Πέτρου 1:6-8)
Αν ποτε σου την ΑΓΑΠΗ σου για τον Χριστό δεν την ΒΑΘΥΝΕΙΣ και Σωτηρα σου τον δεχτείς, μακριά του θα χαθείς !!
Από τον Χριστό θα ΣΩΘΕΙΣ όταν απο την Παράδοση ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ, οταν ανοίξεις την καρδιά σου και Σωτήρα σου τον δεχτείς.(Ιωαννης 1:12-13, Αποκαλυψη 3:20) κι' όπως o πρώην θρησκολατρης του νόμου και της παράδοσης Σαούλ, που ειπε «Αυτά που ήταν για μενα κέρδη, αυτα ακριβώς τα θεώρησα ΖΗΜΙΑ, KAI εξακολουθώ να θεωρώ πως στην πραγματικότητα ΟΛΑ ειναι ΖΗΜΙΑ μπροστά στην ΥΠΕΡΟΧΗ της γνώσης του Ιησού Χριστού.»( Φιλιππησιους 3:7-9) και εσύ πεις !
Η Αναγέννηση αδελφέ μου ΔΕΝ ειναι παραδοσιακή, αλλα το ΔΩΡΟ του που ο ΧΡΙΣΤΟΣ δωρίζει στα Πιστά του παιδιά που τον ΑΓΑΠΟΥΝ και δεν διστάζουν προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ τους να τον δεχτούν !
Το διαβατήριο εισόδου στον παράδεισο ειναι η Πίστης και η ΑΓΑΠΗ για τον Χριστό.
Η ΑΓΑΠΗ μας είναι αυτή που επικυρώνει, που επιβεβαιώνει την γνησιότητα της Πίστης μας προς τον Χριστό. Όπως ο γάμος που δεν ειναι θεμελιωμένος στη ΑΓΑΠΗ ειναι κούφιος, έτσι και η *Πιστης* στον Χριστό που δεν συνοδεύεται και προωθείται και ειναι στερεωμένη στην ΑΓΑΠΗ για Αυτόν ειναι κούφια και ΜΑΤΑΙΗ !!
Σου εύχομαι την αγάπη σου για τον Χριστό να την βαθύνεις, ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς και στην αιώνια Ζωή κι'εσύ να μπεις. Αμήν!

No comments:

Post a Comment