Popular Posts

Wednesday 29 October 2014

ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ! (Ρωμαίους 10:11)

Φίλοι μου θα ακούτε για πολέμους, για συμφορές που ανησυχία θα σας προξενούν αλλά το μυστικό της επιτυχίας είναι οτι ασχέτως τι  απρόοπτα θα αντιμετωπίσουμε τη ΕΛΠΙΔΑ μας και το Θάρρος μας στον ΘΕΟ να μην το  χάσουμε,  αλλά  τον Καλό μας Ποιμένα τον Χριστό μ'όλη μας την καρδιά  να τον εμπιστευτούμε και την βοήθεια του να επικαλεστούμε. Εμείς που τον Χριστό έχουμε εμπιστευτεί και προσωπικό  Σωτήρα μας τον έχουμε δεχτεί, οφείλουμε να είμαστε γεμάτοι ΘΑΡΟΣ, ΕΛΠΙΔΑ και ΧΑΡΑ ασχέτως αν ο κόσμος βλέπει τις καταστάσεις από την απελπιστική πλευρά.
Όσοι επιθυμούν κάτω από την σκεπή του Χριστού να μπουν, από τώρα ας αρχίσουν να *βελαζουν* = ασταμάτητα  να  τον καλούν. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ να ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ (Α,Θεσσαλονικεις)  την πατρίδα τους και τους ίδιους ο Κύριος να ΕΛΕΗΣΕΙ και την ΣΩΤΗΡΙΑ του να τους χαρίσει !!! 
Ο Χριστός δεν θα εγκαταλείψει  ούτε θα αγνοήσει κανένα πιστό του το ΠΑΙΔΙ που ασταμάτητα *ΒΕΛΑΖΕΙ*=  την Βοήθεια του Ζήτα !!
Ας θυμηθούμε την βεβαίωση  που έδωσε ο Κύριος  σ' όλους που επιμένουν στην προσευχή :  «Πως είναι δυνατόν  να μην κρίνει ο Θεος, και να μην ΑΠΟΔΟΣΕΙ το ΔΙΚΙΟ των εκλεκτών του, που ΚΡΑΖΟΥΝ  -βελαζουν-  Σ' ΑΥΤΟΝ  Μ Ε Ρ Α  και  Ν Υ Χ Τ Α... Σας λέω πως θα κρίνει και θα  Α Π Ο Δ Ο Σ Ε Ι  το δίκιο τους ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ»(Λουκας 18:7) είναι η διαβεβαίωσης του Σωτήρα μας  Χριστού οτι από κάθε κίνδυνο θα προστατεύσει  αυτόν η αυτήν που δεν θα ΠΑΥΣΕΙ  την ΒΟΗΘΕΙΑ του να του ΖΗΤΑ!

No comments:

Post a Comment